Care este diferența dintre NORECOVERY și RECOVERY la restaurarea bazei de date? (Administrarea bazelor de date, Server Sql)

Philipp Hofmann a intrebat.

Poate cineva să explice care sunt principalele diferențe?

Orice ajutor este apreciat.

2 răspunsuri
JW 웃
  • NORECOVERY specifică faptul că roll back nu se produce. Acest lucru permite ca roll forward să continue cu următoarea declarație din secvență. în acest caz, secvența de restaurare poate restaura alte copii de rezervă și le poate face roll forward.

  • RECOVERY (valoarea implicită) indică faptul că roll back ar trebui să se efectueze după ce roll forward este finalizat pentru backup-ul curent. recuperarea bazei de date necesită ca întregul set de date care se restaurează (setul roll forward) să fie consecvent cu baza de date. În cazul în care setul de rulări înainte nu a fost rulat înainte suficient de mult pentru a fi în concordanță cu baza de date și se specifică RECOVERY, Database Engine emite o eroare.

SURSA

Comentarii

  • mulțumesc, blogul este foarte bun! Să-mi fie rușine. Google ar fi răspuns și el la întrebare. – Muffls
Aaron Rheams

Nu e vorba doar de asta. O restaurare a bazei de date emisă cu NORECOVERY este lăsată în stare de așteptare și nu poate fi accesată. Jurnalele și diferențele pot fi adăugate la baza de date cât timp se află în această stare, deoarece nu are loc nicio activitate independentă pe aceasta.

RECOVERY plasează baza de date într-o stare operațională. În acest moment, nu mai puteți adăuga la ea alte componente ale unui set de backup.