Active Directory: Vizualizarea „Editorului de atribute” după găsirea unui cont prin intermediul opțiunii „Găsire” din ADUC (Administrarea sistemului, Windows Server 2008, Director Activ, Windows)

Belmin Fernandez a intrebat.

Când activez opțiunea Advanced features (View -> Advanced Features) și deschid proprietățile unui utilizator navigând la OU-ul său și făcând clic dreapta pe obiectul utilizator, văd Attribute Editor fila .

Cu toate acestea, dacă caut un utilizator (fac clic dreapta pe domeniul -> Find -> căutați utilizatorul) și fac dublu clic pe utilizator, nu văd fila.

În mod normal, nu pot să navighez la utilizatori deoarece unele OU au prea mulți utilizatori. Poate cineva să sugereze o alternativă care să-mi permită să vizualizez fila Attribute Editor fila?

Comentarii

 • Sfinte Sisoe, asta mă deranjează și pe mine la nesfârșit. Am tendința de a folosi răspunsul lui @Shane Madden, dar este totuși extrem de enervant. –  > Por Ryan Bolger.
 • Se pare că Windows Server 2003 nu ar arăta această filă. Am apelat la ADSIEdit.msc în schimb. –  > Por Ivan Chau.
7 răspunsuri
Shane Madden

Aș spune să configurați o interogare pentru căutarea utilizatorului în loc să folosiți funcția de căutare. Este vorba de câteva clicuri în plus, dar vă oferă fila Attribute Editor în mod corespunzător.

Asigurați-vă că ați setat definiția interogării la tipul „Utilizatori…” în loc de tipul „Interogări comune”, astfel încât să obțineți comportamentul de căutare corect…

…și fila Attribute Editor funcționează pe obiect atunci când este deschisă din această vizualizare.

Comentarii

 • Acest lucru nu funcționează întotdeauna. Pur și simplu utilizați elementul de meniu MMC „View” -> „Advanced Features” (Vizualizare). –  > Por Marc.
 • @Marc Premisa întrebării este că, chiar și atunci când această opțiune este activă, ea nu va apărea niciodată atunci când un obiect este deschis din fereastra de căutare. –  > Por Shane Madden.
 • @marc Nici soluția ta nu funcționează –  > Por Bassie.
Wouter Speybrouck

Aceasta pare a fi o soluție!

http://activedirectoryfaq.com/2014/10/ad-attribute-editor-missing-make-search-visible

Deschideți obiectul după ce ați folosit „Find”. Faceți clic pe fila „Member of” (Membru al). Deschideți un grup din care face parte obiectul. Închideți fereastra obiectului. Localizați obiectul în grup și faceți dublu clic pe el. Fereastra obiectului ar trebui să se deschidă cu „Attribute Editor” disponibil.

Ar trebui să funcționeze.

Am încercat și eu, dar nu am un editor de atribute disponibil (editorul de atribute nu există într-o pădure 2000/2003).

https://social.technet.microsoft.com/Forums/windowsserver/en-US/6e6ef6bd-b5c9-4f16-b346-097832e3b93c/rsat-and-the-missing-attribute-editor-tab-solution?forum=winserverManagement

user10666666

Aveți mai multe opțiuni.

 • Puteți utiliza Softera LDAP Browser gratuit.

 • Puteți utiliza Apache Directory Studio gratuit.

 • Puteți utiliza ADExplorer gratuit.

 • Puteți configura un filtru direct în ADUC în vizualizarea OU, astfel încât să filtreze utilizatorii după cum doriți.

 • Puteți scrie în C++ propria aplicație gazdă a fișei de proprietăți pentru obiectul utilizator (am făcut-o înainte, am codul sursă) care poate fi invocată din linia de comandă pe baza unor parametri (sAMAccountName, de exemplu).

UPDATE:

 • Puteți utiliza snapin-ul ADSI Edit MMC încorporat (mulțumesc lui Ryan Bolger pentru pont).

Comentarii

 • Ați uitat să includeți ADSI Edit, care este, de asemenea, încorporat. =) –  > Por Ryan Bolger.
 • W.r.t. codul sursă: sharing is caring! Mi-ar plăcea să văd asta. –  > Por Belmin Fernandez.
Greg Askew

Puteți folosi dsac.exe în loc de dsa.msc. Acesta nu are această limitare. Dacă nu trebuie să folosiți un card inteligent, probabil că AD Explorer, așa cum a sugerat Jim, este calea de urmat, altfel ar fi adsiedit.

Jim B

Cred că cea mai bună soluție este să folosiți ADExplorer

Silicon Falcon

Știu că acesta este un fir vechi, dar l-am găsit căutând o soluție la acest lucru.

Cea mai bună soluție a mea aici este să folosesc două ferestre ADUC. Una face căutarea cu numele distins afișat în fereastra de rezultate. Apoi navigați la utilizator în cealaltă fereastră. toată ziua fac acest proces în doi pași pentru a modifica ceva în AD.

Robert Shivers

Literalmente, cel mai bun răspuns: Instalați Active Directory Administrative Center și desființați-vă ziua….

O soluție cu două clicuri. Scrieți numele utilizatorului în Global Search, faceți dublu clic pe numele utilizatorului.

Informațiile despre atribute sunt în secțiunea Extensions din partea de jos.

Vedeți imaginile.