Add-AppxPackage : 0x80073CF6, … nu a putut fi înregistrat. Eșecul fuzionării: eroare 0x80070003 : (Administrarea sistemului, Windows, Aplicație, Windows 10)

Mike Pengelly a intrebat.

Am un PC care rulează windows 10 enterprise th2 build 1511/10586Pc-ul este conectat la un domeniu. Problema apare într-un cont de utilizator de domeniu cu permisiuni de utilizator standard. În primul rând – Aplicația foto a continuat să se blocheze după aproximativ 5 secunde de la lansare. Așa că am încercat să reînregistrez UWA-urile de pe PC folosind …..

Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)AppXManifest.xml”}

(Admin: Powershell)

Acest lucru nu a rezolvat problema … așa că am încercat să fac o reînregistrare a utilizatorului.

Get-AppxPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)AppXManifest.xml”}

(Powershell la nivel de utilizator)

După aceasta, am pierdut multe aplicații … Fotografii, magazin, video, hărți, messenger deveniseră toate „Semi” înregistrate. Nu existau pictograme, iar în meniul de start erau nume de pachete lungi – de asemenea, niciuna dintre ele nu se lansa.

așa că am încercat din nou înregistrarea Admin… de data aceasta primind pentru prima dată eroarea mea …. Add-AppxPackage : Deployment failed with HRESULT: 0x80073CF6 …. Merge Failure : eroare 0x80070003 … etc. pentru cele 5 aplicații. Restul UWA-urilor nu au fost afectate.

În acest moment am urmat -> http://www.howtogeek.com/224798/how-to-uninstall-windows-10s-built-in-apps-and-how-to-reinstall-them/ și am încercat să reinstalez aplicațiile.

Nici acest lucru nu a funcționat. Aplicațiile foto nici măcar nu păreau să fie găsite de către aplicația de Remove-AppxPackage …

Apoi am încercat…

Get-AppxPackage *photos* | Add-AppxPackage

Acest lucru părea să funcționeze, dar nu a schimbat nimic.

Am încercat, de asemenea, să mă conectez cu numele meu de utilizator (administrator de domeniu) și toate aceste aplicații au funcționat (cu toate acestea, numele nu era corect). Apoi am efectuat din nou o înregistrare a tuturor utilizatorilor din nou de la Powershell admin, ceea ce a reparat numele aplicațiilor din profilurile mele, dar nu a făcut nimic pentru celălalt cont de utilizator.

Făcând cercetări, această problemă există de mult timp. Cum pot să elimin complet aceste aplicații, să încarc lateral aplicația magazinului și apoi să le reinstalez ca și cum nu ar fi existat niciodată, așa cum aș face cu un win32? sau, alternativ, ce alte modalități există pentru a repara instalarea acestor aplicații de către un utilizator?

1 răspunsuri
Viktor Hartung

Am avut și eu această problemă și m-a făcut să mă enervez săptămâni întregi. Întrebarea dvs. este veche de 6 luni, dar poate că mai este de interes. Eu folosesc Windows 10 Professional cu Server 2012 R2 în Active Directory.

Eroarea va arăta ceva de genul „NOTE: For additional information, look for [ActivityId]” și sugerând o comandă de executați. Rulați această comandă și vedeți ce vă arată.

În cazul meu lipseau „doar” câteva fișiere XML din motive pe care încă nu le înțeleg. Am găsit XML-ul pe un alt computer și am încurcat permisiunile de securitate ale folderului AppRepository pentru a-l accesa. Dar a funcționat.

O altă soluție este să reinstalați Windows 10 prin crearea unui nou suport de instalare Windows și să rulați Setup.exe în interiorul Windows 10, păstrând toate setările și aplicațiile. Nu știu dacă acest lucru funcționează pentru Windows 10 Enterprise.

Am întâmpinat probleme uriașe atunci când am șters copii ale profilului de utilizator local pentru a curăța sistemul, principalul și singurul motiv au fost aceste Apps corupte. În cazul meu, am rezolvat problema obținând fișierele XML și făcând o reinstalare curată a tuturor aplicațiilor din magazin. A trebuit să încerc de mai multe ori, deoarece lipseau o mulțime de fișiere.