AWS recomandă 54 de instanțe EC2 t2.nano în loc de una m5.xlarge (Administrarea sistemului, Amazon Web Services, Amazon Ec2, Amazon Elb)

Upul Dissanayake a intrebat.

Am implementat o aplicație web pe o instanță EC2 m5.xlarge, iar atunci când încercăm să cumpărăm o licență anuală sau rezervată pe 3 ani, AWS ne recomandă, pe baza utilizării noastre actuale, să achiziționăm 54 de instanțe t2.nano în locul celei m5.xlarge pe care o avem acum. Se calculează și se arată o diferență în costul total și se arată că opțiunea respectivă este mai profitabilă pentru noi.

Ceea ce nu înțeleg este ce înseamnă să cumpărăm 54 de instanțe t2.nano în loc de una m5.xlarge? Înseamnă că trebuie să găzduim aplicația în toate cele 54 de servere EC2 nano și apoi să o trecem printr-un ELB? Sunt puțin confuz cu privire la ce trebuie să fac.

Comentarii

 • Puteți împărtăși o captură de ecran a recomandării? În mod normal, va recomanda suficiente din cea mai mică dimensiune a unei familii de instanțe pentru a acoperi amalgamarea în ceea ce rulează. Astfel, 54 t2.nanos pot acoperi un t2.xlarge (32 nanos), un t2.large (16 nanos) și 3 t2.micros (2 nanos fiecare, deci 6 nanos) sau o altă combinație. Nu ar trebui să se recomande instanțe rezervate t2.nano pentru tipurile de instanțe m5, deoarece acestea nu pot fi utilizate în acest mod. –  > Por ydaetskcoR.
 • Recomandările nu înseamnă că dvs. ai nevoie de ceva. Nu uitați că recomandările automate nu sunt întotdeauna exacte… –  > Por utilizator253751.
2 răspunsuri
MLu

Sunt câteva lucruri de înțeles:

 1. Instanțele rezervate sunt doar un construcție de facturare. AWS va încerca să potrivească instanțele rezervate achiziționate cu instanțele dvs. în funcțiune la momentul facturării. Adică, dacă nu atribuiți RI instanțelor EC2 reale, veți obține automat reducerea.

 2. Capacitatea instanțelor rezervate nu trebuie să corespundă cu cea a instanțelor în funcțiune. Prețul pentru t2.medium este același cu cel pentru 2x t2.small sau 8x t2.nano. Astfel, dacă achiziționați 32x t2.nano ar acoperi în totalitate prețul de 1x t2.xlarge. Din punctul de vedere al facturării, este același lucru.

  Pe de altă parte t2.anything nu va fi aplicat împotriva m5.anything – acestea sunt o clasă de instanță diferită. Puteți cumpăra 2x m5.large în loc de 1x m5.xlarge instanță rezervată – același lucru din punctul de vedere al facturării.

 3. Acum, de ce se recomandă 54x t2.nano? Probabil că a aflat că nevoile dvs. reale sunt undeva între t2.xlarge și t2.2xlarge – și este cel mai bine exprimat ca 54x t2.nano.

  În funcție de aplicația dumneavoastră, puteți sau nu să repartizați sarcina pe un mai multe instanțe mai mici. Eu nu aș merge la 54x t2.nano dar poate 3x t2.large ar putea fi o opțiune bună? Puteți configura apoi o scalare automată pentru a elimina unele dintre noduri în perioadele de liniște și pentru a economisi. Și chiar folosiți Spot Instances și să economisiți și mai mult. Cu toate acestea, atât pentru ASG, cât și pentru Spot, veți avea nevoie de o anumită automatizare.

 4. Pentru o flexibilitate mult mai mare, consultați Planurile de economisire AWS – cu ajutorul cărora veți putea să vă migrați aplicația către tipuri de instanțe mai noi, să combinați tipuri de instanțe etc. Cu Instanțe rezervate sunteți blocat la o anumită clasă de instanțe într-o anumită regiune. Cu Planuri de salvare vă angajați doar la o anumită cheltuială pe lună și depinde de dumneavoastră cum o utilizați.

Sper să vă fie de ajutor 🙂

Comentarii

 • Cred că acesta este mult mai aproape de a fi răspunsul corect decât cel de mai sus (care are în prezent mai multe voturi), dar nu am văzut niciodată să se recomande cumpărarea de instanțe rezervate într-un alt tip de familie, mai ales nu dintr-o generație anterioară. Îmi sugerează că OP primește o recomandare de a cumpăra instanțe rezervate pentru alte instanțe t2 care însumează 54 de nanos și că acest lucru nu are legătură cu instanța m5. I-am cerut OP să împărtășească o captură de ecran a recomandării pentru a verifica acest lucru. –  > Por ydaetskcoR.
 • Cealaltă observație de făcut este că nu există niciun motiv pentru a cumpăra t2 în zilele noastre în afară de free tier, deoarece t3, t3a sunt toate mai ieftine și mai rapide și de aceeași generație cu m5. În afară de asta, planurile de economisire sunt probabil o modalitate mult mai bună de a merge. –  > Por jdog.
Tim

Ideea generală din spatele acestui sistem este că, în loc să provizionați un server mare pentru vârfurile de sarcină, aveți un număr mai mare de servere mai mici care se măresc și scad automat pentru a face față sarcinii. Vă puneți serverele în spatele unui distribuitor de încărcare a aplicațiilor. Acest lucru vă oferă, de asemenea, redundanță, în cazul în care ceva nu merge bine cu un server.

54 t2.nano este o recomandare ciudată. Poate că este optimă, dar nu este intuitivă. Înseamnă, de asemenea, că fiecare server are foarte puțină memorie RAM, ceea ce ar putea să nu funcționeze pentru aplicație. t instanțele pot, de asemenea, să rămână fără credite CPU, așa că nu le-aș folosi în spatele unui load balancer. Dacă activați opțiunea de pe instanța T de a cumpăra credite suplimentare, costă mai mult decât dacă ați folosi o instanță care nu este T.

m5.xlarge nu este un server deosebit de mare, așa că este mai dificil să îl împărțiți. Eu aș rămâne cu seria m, cel mai mic este m5.large, așa că probabil ai putea scala între 1 și 3 dintre ele.

Dacă este o aplicație destul de constantă și costul nu este o problemă, cea mai ușoară opțiune este să rămâi cu m5.xlarge.

Comentarii

 • Bună observație – suma mai multor instanțe mici nu este aceeași cu o singură instanță mai mare. OP trebuie să afle care sunt valorile minime de memorie/cuputere ale aplicației sale, ceea ce va indica dimensiunea minimă a instanței. –  > Por Criggie.