Azure Powershell – Modificarea directorului (Administrarea sistemului, Powershell, Azure)

tr0users a intrebat.

Când mă conectez la noul Azure Portal, văd o listă derulantă în partea dreaptă sus care îmi permite să selectez un „Director” dintr-o listă de 2. Când mă conectez la azure folosind cmdlet powershell „Login-AzureRmAccount” sunt conectat la un director greșit. Cum pot schimba la celălalt director din cadrul Powershell?

3 răspunsuri
Sam Cogan

Trebuie să specificați parametrul TenantID atunci când utilizați Select-AzureRMSubscription:

Select-AzureRmSubscription -SubscripitionID <ID of sub> -TenantId <ID of Azure Tenant>

De fapt, puteți specifica doar chiriașul pentru a selecta directorul, fără un ID de abonament.

Select-AzureRmSubscription  -TenantId <ID of Azure Tenant>

Comentarii

  • Mulțumesc, Sam. În cazul meu, am constatat că a funcționat numai atunci când am furnizat și ID-ul de abonament. Am reușit să determin ID-ul chiriașului Azure AD făcând clic pe pictograma de ajutor din partea dreaptă sus a portalului Azure, apoi făcând clic pe „Show Diagnostics”. Acest lucru a afișat un fișier Json care includea Id-ul chiriașului. –  > Por tr0users.
CtrlDot

Aruncați o privire la https://msdn.microsoft.com/en-us/library/mt125356.aspx Pe scurt, puteți utiliza cmdlet-ul Select-AzureRmSubscription pentru a trece la abonamentul corect.

mtr42-90B

În portalul azure, selectați ? Ajutor + Asistență selectați Afișează diagnosticele. Aici veți găsi TenantID. Următorul pas este să vă conectați.

$Credential = Get-Credential
Add-AzureRmAccount -Credential $Credential -TenantId <ID of Azure Tenant>