Ce este „Driverul de imprimare gazdă pentru aplicații” și de ce îmi încetinește macrogramele Excel? (Administrarea sistemului, Windows, Microsoft Office 365, Microsoft Excel, Task Manager)

michaelf a intrebat.

Am testat acest lucru pe mai multe computere Windows 10 care rulează cea mai recentă versiune de Excel (abonament 365) cu ambele Bluebeam PDF și Microsoft XPS Document writer setat ca imprimantă implicită și obțin același rezultat. Cu toate acestea, nu pot să o creez în mod constant. Când folosesc un fișier Excel cu macro care are o anumită configurare a paginii și alte coduri de formatare, managerul de activități arată Microsoft Excel (32 de biți) și „Driver de imprimare gazdă pentru aplicații” deschis și Excel tinde să se blocheze sau să spună că nu răspunde. Nu primesc niciodată eroarea „a încetat să funcționeze” și, în cele din urmă (adică câteva minute), Excel revine. Chiar dacă am mai multe fișiere Excel deschise, acesta va afișa doar aceste două linii sub Microsoft Excel (32 biți):

Task manager: Excel și gazdă driver de imprimare pentru aplicația

Dacă fac clic dreapta și închei manual procesul „Print driver host for applications”, Excel revine destul de repede & de asemenea, arată toate fișierele Excel care sunt deschise:Task manager: după oprirea forțată a procesului Print Driver Host pentru aplicații

Din câte am înțeles Printer driver host for applications este menit să comunice imprimantele 64 OS cu office-ul de 32 de biți. Este corect? Folosesc application.printcommunications = false în codul meu Excel VBA, așa că mă întreb dacă acest lucru cauzează o problemă atunci când setez printcommunications înapoi la true. Am de gând să trec prin codul meu VBA și să comentez tot codul de configurare a paginilor pentru a vedea dacă ajută. După cum am mai spus, nu reușesc să fac ca driverul de imprimare să apară în mod constant în Task Manager, se pare că se întâmplă sporadic și blochează calculatorul utilizatorului meu.

Aveți mai multe informații despre ce face „Driverul de imprimantă gazdă pentru aplicații” și ce îl determină să ruleze? Există o modalitate de a împiedica încărcarea acestuia? Nu reușesc să găsesc informații despre ce face și când o face.

2 răspunsuri
batistuta09

Blockquote Printer driver host for applications este menit să comunice imprimantele de 64 OS cu office-ul de 32 de biți. Este corect?

da. Nu tu ești cel care are o astfel de problemă. Verificați https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/all/mircosoft-excel-365-pro-plus-hangs-all-the-time/ea49ac30-24ea-48d7-bc66-c95ea172f458?page=1

Vă sfătuiesc să testați MS Excel fără cozi de imprimare și drivere instalate, imprimantele software pot cauza problema.

Comentarii

  • Vă mulțumim. Am căutat probleme similare, dar nu am găsit articolul pe care l-ați postat. Este frustrant cât de repede Microsoft blochează discuțiile, deoarece aș fi vrut să adaug la cea existentă, acum voi crea una nouă. Am găsit că gazda driverului de imprimare apare atunci când ascundeți .entirecolumns sau .entirerows în Excel VBA, în plus față de utilizarea excel4macro. Trecerea printcommunications la false nu pare să aibă un impact, iar înghețarea este sporadică, deci foarte greu de depanat. Voi continua să caut. –  > Por michaelf.
  • verificați fără a avea instalate cozi de imprimare –  > Por batistuta09.
Massimo

Nu prea am o soluție pentru tine, dar îți dau felicitări pentru o întrebare bună și cercetată.
Ați încercat să folosiți Excel pe 64 de biți?
De asemenea, ai vreo soluție în totalitate?
Chiar pare genul de eroare care poate fi rezolvată prin instalarea unei actualizări.
Este o întrebare de acum 2 ani, deci este destul de plauzibilă…