Cum aș putea recupera datele de pe un hard disk deteriorat fizic? (Administrarea sistemului, Hardware, Hard Disk, Recuperare De Date)

Gatura a intrebat.

Ce hardware pot folosi pentru a recupera datele de pe un hard disk deteriorat fizic?

Comentarii

    26

  • Folosiți un telefon, pe care îl folosiți pentru a telefona la o firmă profesionistă de recuperare a datelor și îi întrebați cât vă costă să o facă pentru dumneavoastră. Serios, acesta este unul dintre cazurile în care, dacă nu știi deja cum să o faci singur, atunci nu ar trebui absolut deloc să încerci. –  > Por Rob Moir.
  • Depinde exact la ce vă referiți: „deteriorat fizic” poate acoperi orice, de la câteva sectoare defecte până la faptul că a fost supus unei treierări industriale. Ați putea adăuga mai multe detalii la întrebarea dumneavoastră? Deși, așa cum sugerează Robert, s-ar putea să fie nevoie să apelați la profesioniști. –  > Por David Spillett.
3 răspunsuri
AliGibbs

Dacă întrebați în calitate de utilizator personal- atunci răspunsul, așa cum au spus și alții, este nu. Nu există niciun instrument hardware pentru a repara acest lucru. Trebuie să puneți în balanță „valoarea” datelor cu costul de a le repara în mod profesionist. dacă sunteți un utilizator de afaceri, atunci ar trebui să mergeți la copia de rezervă mai degrabă decât să încercați să reparați acest lucru. Dacă nu există copii de rezervă, atunci este o lecție costisitoare de învățat și ar trebui să apelați la profesioniști.

peg_leg

Dacă placa de procesor este partea deteriorată, o poți înlocui cu o placă de controler de la un hard disk de marcă/model identic. În caz contrar, ceea ce a spus Robert Moir.

Sameer

Nu sunt sigur că ați putea încerca acest lucru, deoarece unitatea este fizic deteriorată.

Unul dintre trucuri este de a îngheța hard disk-ul. Puneți-l într-o pungă cu fermoar și puneți-l în congelator peste noapte. Dacă sunteți norocos, s-ar putea să obțineți suficientă viață din el pentru a vă scoate datele.

Disclaimer: YMMV

Comentarii

  • Dintr-o editare propusă: Există posibilitatea reală de reușită, dar vă rugăm să vă asigurați că nu ajunge umezeala la unitatea de disc, așa că dublați pungile ziplock. lifehacker.com/5515337/… –  > Por user9517.