Cum să creați un certificat wildcard autofirmat (*.example.com) (Administrarea sistemului, Windows, Ssl, Iis, Certificat)

David Vidmar a intrebat.

Încerc să instalez Dynamics CRM 2011 RC și să îl configurez pentru Internet Facing Deployment.

Una dintre cerințele pentru acest lucru este un certificat SSL wildcard. Din moment ce instalez un server de dezvoltare/testare, nu am buget pentru un certificat real. Așa că…

Care este cea mai simplă modalitate de a crea Certificat SSL Wildcard cu autofirmă în Windows?

Comentarii

  • există o multitudine de opțiuni în linux care sunt UȘOARE, cum ar fi tinyca… ați putea folosi executabilul openssl pe windows pentru a face acest lucru, dar este un pic mai complicat – aking1012
  • Soluțiile ușoare pentru linux sunt de asemenea apreciate! Am niște imagini virtuale Ubuntu care zac pe aici… – David Vidmar
2 răspunsuri
William Hilsum

Nu există o UȘOR cale, dar cele două care îmi vin în minte sunt:

În primul rând, pentru un certificat web, descărcați fișierul IIS6 Resource Kit toolsși utilizați instrumentul SelfSSL.exe, alegeți *.example.com ca nume și se va instala în baza de date de certificare. Ar trebui să puteți extrage cheia publică/privată și să o folosiți cum doriți.

În al doilea rând, este o modalitate mult mai dificilă, descărcați cea mai recentă versiune a OpenSSLși ar trebui să o puteți genera prin intermediul acesteia – eu am folosit-o doar pentru o întreagă configurație CA și niciodată pentru un singur certificat.

Am găsit instrucțiuni pentru Linux, și ar trebui să fie similar pentru Windows. Link aici, cu câteva modificări. Dacă doriți ajutor cu ceea ce este necesar pentru o CA completă și/sau nu găsiți ceea ce aveți nevoie, anunțați-mă și voi încerca să aflu pentru dumneavoastră.

Comentarii

  • Tnx, Wil. A funcționat de minune. Cumva aveam impresia că IIS 7 built in „create self-signed certificate” este același lucru cu instrumentul IIS resource kit. Dar, evident, nu este! – David Vidmar
  • @David – instrumentul IIS7 este mult mai ușor pentru… crearea de certificate SSL autofirmate, totuși, selfssl.exe din trusa de instrumente este mult mai flexibil și personalizabil. Nu știu dacă există vreo modalitate de a manipula/personaliza versiunea IIS7, totuși, versiunea IIS6 face tot ceea ce am nevoie, așa că aproape întotdeauna ajung să mă întorc la ea. –  > Por William Hilsum.
  • Se pare că link-ul pentru IIS6 Resource Kit Tools este rupt –  > Por Mog0.
un tip

Există o modalitate ușoară în IIS!

Doar lansați IIS Management, selectați nodul server și faceți dublu clic pe caracteristica Certificates. Apoi, în partea dreaptă, faceți clic pe „Create Domain Certificate …”

Comentarii

  • Cum putem specifica SAN în Certificatul de domeniu ? –  > Por Dot_NET Pro.