Cum să instalez în liniște orice software pe toate computerele din birou? (Administrarea sistemului, Windows 7, Instalare)

Shumon Saha a intrebat.

Cum să instalez în tăcere orice software pe toate computerele de la birou? Toate computerele din biroul meu au Windows 7 Enterprise Edition.

Comentarii

 • Este acesta un mediu de domeniu? –  > Por Scott Chamberlain.
 • Nu sunt suficiente informații și oricum prea largi. GPO-urile, scripturile, platformele de implementare a software-ului (cum ar fi SCCM), platformele de imagistică, chiar și băieții de la serviciul de asistență tehnică foarte liniștiți pot „instala în tăcere orice software” pe toate computerele din birou. –  > Por HopelessN00b.
 • „băieții de la serviciul de asistență tehnică foarte liniștiți”. Amuzant. Ei sunt cei îmbrăcați în negru care instalează pe furiș un software pe computerul tău în timp ce te apleci să ridici creionul pe care l-ai scăpat pe podea. –  > Por joeqwerty.
 • Da @ScottChamberlain, acesta este un mediu de domeniu. –  > Por Shumon Saha.
2 răspunsuri
Scott Chamberlain

Dacă vă aflați într-un domeniu, procedura standard este să utilizați Politica de grup. Iată care este Articolul Microsoft Knowledgeable care arată cum să o configurați.

Iată pașii de atribuire a unui pachet. astfel încât software-ul dvs. să fie instalat în mod silențios la următoarea repornire

 1. Porniți Active Directory Users and Computers snap-in. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Start, indicați Instrumente administrative și apoi faceți clic pe Utilizatori și calculatoare Active Directory.
 2. În arborele consolei, faceți clic dreapta pe domeniul dvs. și apoi faceți clic pe Properties (Proprietăți).
 3. Faceți clic pe fila Group Policy (Politică de grup), selectați politica dorită și apoi faceți clic pe Edit (Editare).
 4. Sub Computer Configuration (Configurare computer), extindeți Software Settings (Setări software).
 5. Faceți clic dreapta pe Instalare software, indicați New (Nou) și apoi faceți clic pe Package (Pachet).
 6. În caseta de dialog Open (Deschidere), introduceți calea completă a Convenției universale de denumire (UNC) a pachetului de instalare partajat pe care îl doriți. De exemplu, file serversharefile name.msi.

  Important Nu utilizați butonul Browse (Răsfoire) pentru a accesa locația. Asigurați-vă că utilizați calea UNC a pachetului de instalare partajat.

 7. Faceți clic pe Open (Deschidere).
 8. Faceți clic pe Assigned (Atribuit), apoi faceți clic pe OK. Pachetul este listat în panoul din dreapta al ferestrei Group Policy.
 9. Închideți snap-in-ul Group Policy, faceți clic pe OK, apoi închideți snap-in-ul Active Directory Users and Computers.
 10. La pornirea computerului client, pachetul software gestionat este instalat automat.

Comentarii

 • Dar pentru .exe? sau pentru vbscripts? –  > Por Benjamin Jones.
 • @BenjaminJones nu se „instalează” un exe (le faci să apară în Add/Remove Programs), ci doar le copiezi la destinație. Același lucru pentru vbscripts. Pentru acestea, trebuie doar să configurați o acțiune de politică de grup o singură dată pentru a copia fișierele dintr-o partajare de rețea pe computerul țintă. –  > Por Scott Chamberlain.
 • asigurați-vă că adăugați toate argumentele pentru opțiunile de instalare care apar în timpul instalării.  > Por NULL.Dude.
Axeman

Și dacă nu sunteți într-un domeniu, folosiți ceva de genul psexec pentru a porni msiexec.exe de la distanță cu parametrii corecți din linia de comandă pentru a instala în tăcere pachetele de care aveți nevoie și a înregistra rezultatele într-un fișier pe care îl puteți citi mai târziu pentru a verifica operațiunea.