Cum să știți ce fișier .inf al driverului de rețea trebuie să implementați pe PC-ul client? (Administrarea sistemului, Windows Server 2012, Drivere, Wds)

DTI-Matt a intrebat.

Am un client cu o placă de bază ASUS Gryphon Z97. Nu poate să pornească prin WDS și dacă instalez manual sistemul de operare, atunci instalarea standard a Windows 7 nu are drivere pentru controlerul său Ethernet. Am căutat Hardware ID și este PCIVEN_8086&DEV_15A1&SUBSYS_85C41043&REV_00. De asemenea, am descărcat pachetul LANdriver găsit pe site-ul de asistență ASUS. Toate acestea sunt în regulă, dar în WDS, atunci când adăugați driverele, vă cere să selectați fișierul inf corespunzător driverului pe care doriți să îl instalați. Acestea au nume atât de utile precum e1d64x64.inf, , e1r64x64.inf, , v1q64x64.inf. Întrebarea mea este: cum pot ști care dintre acestea ar trebui să le instalez în clientul meu fără a „aglomera” neapărat clientul. Sau ar trebui să le selectez pur și simplu pe toate și nu va cauza cu adevărat niciun impact asupra performanței?

1 răspunsuri
Daniel Agans

ei bine, adăugarea lor la WDS cu siguranță nu va afecta nimic, dar ar trebui să puteți face referire la acel ID hardware în cadrul .inf dacă doriți cu adevărat să limitați driverele pe care le aveți pe WDS.

Pentru Intel 1218v ar fi dev_15a1, care se găsește în fișierul e1d64x64.inf din pachetul prowinx64.exe.

https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=23071&lang=eng&ProdId=3707

Comentarii

  • Este exact ceea ce am ajuns să fac. Puteți, de asemenea, să instalați manual pachetul de drivere, apoi să verificați care este inf-ul la care s-a făcut referire, accesând Device Manager -> Your Device -> Driver Details -> Files Vă mulțumim pentru acest lucru! –  > Por DTI-Matt.