Cum se numește o înregistrare DNS care începe cu @? [duplicat] (Administrarea sistemului, Sistem De Nume De Domeniu)

dunxd a intrebat.

Posibil duplicat:
Care este semnificația lui „@” într-un fișier de zonă DNS?

Știu că înregistrările DNS care încep cu * se numesc înregistrări Wildcard. Cum se numește înregistrarea DNS care începe cu @ (simbolul at). Aceasta este o înregistrare pentru domeniul rădăcină (de exemplu, doar example.com, nu www.example.com).

Vreau să aflu mai multe, dar căutarea „@ record dns” în Google nu returnează niciun rezultat util.

Ce este terminologia corectă pentru acest tip de înregistrare și unde aș putea găsi o descriere mai detaliată a acesteia?

RFC 1035 descrie utilizarea lui @ într-o înregistrare DNS, dar nu merge până la a-i da un nume.

Comentarii

  • Aș spune că există o distincție. Această întrebare răspunde la ceea ce face @, dar nu și la ce face @. cum se numește acest tip de înregistrare. Linkul către RFC 1035 este util. Înseamnă că înregistrarea se numește înregistrare „de origine curentă”? Dacă da, atunci este corect, dar dacă nu, atunci nu văd unde RFC dă un nume acestui tip de înregistrare. –  > Por dunxd.
  • Semnificația cuvântului „@” nu este definită în RFC. Este o convenție/scurtătură din fișierul de zonă BIND pentru, după cum s-a menționat, valoarea curentă a $ORIGIN. Deoarece este imposibil să se comunice @ utilizând protocolul DNSnu este un tip de RR sau de etichetă. –  > Por adaptr.
  • „Cum se numește o înregistrare care începe cu @?” != „Ce înseamnă @ în fișierul DNS Zone?” O altă închidere „și eu”… Cred că vara iubirii s-a terminat, dacă a început vreodată… –  > Por dunxd.
  • Notă: această întrebare apare pe Google atunci când se caută despre simbolul @ din DNS. Poate fi un duplicat al celeilalte întrebări, dar aceasta este cea care pare să placă la Google. –  > Por Evil Spork.
1 răspunsuri
user1598202

Într-un fișier DNS, simbolul „@” este un spațiu rezervat folosit pentru a reprezenta „domeniul curent”.

Simbolul @ din înregistrarea DNS se referă la înregistrarea pentru numele dvs. de domeniu, fără nici un www sau nume de subdomeniu.

Comentarii

  • Aceasta este ceea ce face, dar cum se numește? –  > Por dunxd.
  • simbolul domeniului curent –  > Por Marian Paździoch.