cum știu că Tomcat rulează pe Windows (Administrarea sistemului, Windows, Tomcat, Tomcat6)

EyeQ Tech a intrebat.

Sunt pe Windows, m-am dus la %CATALINA_HOME%bin și am rulat startup.

Am văzut o altă fereastră de linie de comandă care a apărut și tomcat încărca niște webapps care erau acolo înainte (înainte de asta am rulat webapp în interiorul IDE-ului meu, acum am vrut să încerc din linia de comandă). Apoi, fereastra a dispărut. Am încercat adresa http://localhost:8080/manager/html, nu este încărcată.

Deci, cum știu că tomcat rulează pe Windows. Am încercat Task Manager nu l-am văzut acolo.

6 răspunsuri
MDMarra

Ar trebui să apară ca un javaw.exe proces. Dacă aveți mai multe aplicații java care rulează, s-ar putea să trebuiască să urmăriți câte rulează pentru a vedea dacă mai câștigați 1 după lansare.

djangofan

Puteți utiliza WMIC.exe pentru a obține toate informațiile pe care vi le-ar oferi Task Manager, INCLUSIV linia de comandă completă a fiecărui proces de pe sistem. Apoi, puteți folosi „FIND” pentru a căuta în grep ieșirea acelei comenzi și pentru a găsi o instanță specifică dacă aveți mai multe.

wmic.exe process list brief | find /i "tomcat"

Totuși, pentru a răspunde la întrebarea dvs. specifică, încercați să porniți Tomcat și să redirecționați ieșirea către un fișier jurnal, apoi examinați dacă există erori:

   C:TempTomcat6> startTomcat.bat>console.log&ECHO console.log

August

Vă recomand să utilizați TCPView pentru a determina ce procese ascultă pe ce IP-uri/porturi.

ugurkocak1980

Din Tomcat 9 îl puteți recunoaște în Procese cu numele „Tomcat9w” și în Servicii „Tomcat9”

Kamil Kurzynowski

Powershell:

get-service "*apache*" 

De asemenea, puteți activa funcția de client telnet. Și apoi deschideți linia de comandă și tastați telnet hostname port și apăsați enter. Dacă cmd se transformă în alb, atunci înseamnă că portul este deschis și serviciul este ascultat. Apoi puteți tasta /GET și apăsați enter pentru a trimite cererea de obținere.

Dexter Legaspi

o variantă a răspunsului lui @djangofan folosind wmic exclusiv:

wmic process where "commandline like '%tomcat%' and name='java.exe'"

și dacă doriți să omorâți acest proces, adăugați doar delete

wmic process where "commandline like '%tomcat%' and name='java.exe'" delete

rețineți că where este similar cu SQL în ceea ce privește conceptul, iar filtrul like funcționează la fel ca SQLlike astfel încât puteți să vă ocupați de potrivirea subșirurilor după cum credeți de cuviință.