Dimensiunea maximă a unității pentru PERC H700 în Dell r610 (Administrarea sistemului, Stocare, Dell Poweredge, H700)

patrickgamer a intrebat.
a intrebat.

Îmi este greu să înțeleg foaia de specificații. Spune că există un plafon maxim de stocare de 12TB pentru întregul sistem, dar nu specifică o restricție privind dimensiunea discului.

Ar trebui să presupun că plafonul HDD este de 2TB (* 6 bay-uri)? Există vreo șansă ca acest 12TB să fie un plafon soft (adică limita a crescut odată cu actualizările de firmware)? Chiar vreau să maximizez capacitatea de stocare a acestei unități.

Editare: Link de specificații: http://www.dell.com/ai/business/p/poweredge-r610/pd

Comentarii

  • Poate oferiți un link către fișa tehnică? –  > Por joeqwerty.
  • @joeqwerty bună alegere. Adăugat –  > Por patrickgamer.
  • Bună @patrickgamer ți s-a părut util răspunsul meu? –  > Por Marco.
  • Da, îmi pare rău. Am fost absorbit de o problemă de memorie. Votat în consecință. –  > Por patrickgamer.
1 răspunsuri
Marco

Doar pentru a împărtăși configurația mea, am un PERC H700 (în interiorul unui server R410) cu versiunea de firmware 12.3.0-0032 și noile mele 4 hard disk-uri IronWolf 10 TB sunt văzute ca unități de 2 TB. După ce am actualizat firmware-ul la versiunea 12.10.7-0001, acestea sunt acum pe deplin funcționale și am creat o matrice RAID 5 mare.

Conform forumurile DELL, există persoane care au raportat că unitățile de 10 TB funcționează cu versiunea de firmware 12.10.7-0001.

În orice caz, există nici o astfel de specificație pentru că, potrivit DELL, acceptă numai unități DELL. Același lucru este valabil și pentru noile 730 și 740. Fișele tehnice nu vorbesc despre unități.

Atunci când încercați să instalați unități mai noi decât controlerul, căutați întotdeauna înainte actualizările firmware-ului controlerului. Cel puțin, asta obișnuiesc să fac eu.

Răspund aici pentru că am avut deja o experiență pozitivă cu PERC H730 cu unități de 3TB și cel mai recent (la acel moment) firmware, nu-mi amintesc versiunea fw, totuși, atât în DELL R230, cât și în T130, BTW. Am căutat pe Google toate acestea în trei minute.