Flash Player EOL pentru aplicațiile flash independente (Administrarea sistemului, Flash, Adobe, Sfârșit De Viață)

raravy a intrebat.

Înțeleg că Adobe Flash ajunge la sfârșitul vieții sale până la sfârșitul anului 2020, toate browserele blocându-l etc.Microsoft, de asemenea, de asemenea spune că

Microsoft va lua, de asemenea, măsuri pentru a elimina Flash din sistemul de operare Window.

Dar preocuparea mea nu este conținutul flash din browsere. Eu am de-a face cu aplicații flash independente – în principal aplicații educaționale – cumpărate pe DVD și instalate. Nu sunt sigur de modul în care aceste aplicații funcționează din punct de vedere tehnic:

  • folosesc cumva IE în mod intern? (asta ar însemna că ar deveni inutilizabile după actualizarea Windows)
  • au ele un fel de player flash inclus în exe și actualizarea Windows 2021 nu le va afecta?
  • cum se poate afla?

Practic, întrebarea mea este: cum să aflu dacă o aplicație care folosește un formular de adobe flash va mai funcționa după actualizarea Windows menționată?

Mulțumesc!

Notă: Nu vreau să merg pe soluții de rezolvare / dezactivare a actualizărilor windows etc.

1 răspunsuri
Håkan Lindqvist

În primul rând, nu știu cum au implementat acest tip de aplicații autonome utilizarea Flash. Poate că există o abordare standard care ar putea permite un răspuns standard, poate că variază.

Dacă dezvoltatorul aplicației nu oferă aceste informații și/sau actualizări (sau pur și simplu nu mai este prin preajmă), sau dacă este prea important pentru a lăsa totul la voia întâmplării, v-aș sugera să configurați o mașină de testare, să instalați aplicația „previzualizare” a eliminării Flash actualizare pe care Microsoft a pus-o la dispoziție în scopuri de testare și apoi să testați aplicațiile care vă interesează pentru a vedea cum funcționează.

Pentru a lua în considerare, de asemenea, faptul că versiunile mai noi ale Flash furnizate de Adobe (32.0.0.0.371 este un număr de versiune care plutește în discuții) ar avea o presupusă „bombă cu ceas” corespunzătoare, este posibil să doriți, de asemenea, să setați data sistemului în viitor pentru testele dumneavoastră, pentru a lua în considerare faptul că un player Flash inclus în software ar putea, eventual, să nu mai funcționeze la data EOL.