MySQL nu pornește? [închis] (Administrarea sistemului, Mysql)

user191647 a intrebat.

atunci când rulează sudo /etc/init.d/mysql restart, , se oprește ok, dar nu pornește din nou.Running df -h primesc următoarele:

Filesystem   Size Used Avail Use% Mounted on
rootfs     3.6G 1.7G 1.8G 48% /
/dev/root    3.6G 1.7G 1.8G 48% /
devtmpfs    235M   0 235M  0% /dev
tmpfs      49M 220K  49M  1% /run
tmpfs      5.0M   0 5.0M  0% /run/lock
tmpfs      98M   0  98M  0% /run/shm
/dev/mmcblk0p1  56M  19M  38M 33% /boot

De asemenea, primesc această eroare atunci când rulează mysql -u root -p

ERROR 2002 (HY000): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

Orice idei? blocat pe acest lucru de ore întregi…

Comentarii

 • A doua eroare este rezultatul faptului că MySQL nu rulează. Ar trebui să înregistreze orice erori generate atunci când nu reușește să pornească. Ați verificat jurnalul de erori? –  > Por Safado.
 • O să bat acest lucru ca „Neclar ce întrebi”, deoarece nu dai niciun indiciu cu privire la de ce MySQL nu reușește să pornească. Dacă doriți asistență suplimentară în acest sens, vă rugăm să vă actualizați întrebarea pentru a include suficiente detalii pentru a permite cuiva să rezolve problema. Consultați acest subiect Meta pentru câteva sfaturi. –  > Por voretaq7.
2 răspunsuri
Michael Hampton

MySQL nu pornește.

Pentru a afla de ce, verificați jurnalele de erori proprii ale MySQL, aflate în general la adresa /var/log/mysql/error.log, , și jurnalul general al sistemului (care ar trebui să fie /var/log/syslog pe un sistem bazat pe Debian).

Jason

Ce conține fișierul my.cnf? În mod obișnuit, acest lucru se poate întâmpla din cauza unei configurații greșite în my.cnf. Asigurați-vă că /var/run/mysqld/ există și poate fi citit/scris și el.

Tags: