Nu s-a reușit încărcarea resursei: net::ERR_CONNECTION_RESET (Administrarea sistemului, Apache 2.4, Proxy Invers, Ip Static, Mod Jk, Ajp)

Mohamed Ennahdi El Idrissi a intrebat.

De când am început să folosesc o aplicație în spatele unui proxy invers (mod_jk de la Apache2), am observat că unele pagini nu se încarcă (s-ar încărca fără setările proxy-ului invers).

A fost o eroare subtilă pe care a trebuit să o inspectez pentru a o descoperi, mulțumită Google Chrome: Nu a reușit să încarce resursa: net::ERR_CONNECTION_RESET.

Pur și simplu, un fișier JavaScript ar fi fost încărcat parțial (~12KB încărcate din ~50KB).

Am crezut că ceva nu este în regulă cu Apache2, mod_jk, AJP sau Jetty.

Dar apoi m-am angajat într-o investigație în care aș folosi browsere diferite împreună cu rețele diferite.

Verdict:Această eroare (ERR_CONNECTION_RESET) apare numai atunci când folosesc rețele cu statice IP.

Am scăzut nivelul de securitate la un router, dar în zadar.

Rețelele cu IP static sunt dotate cu niveluri mai ridicate de securitate?

Cum se poate depăși această problemă?

Acesta este un impas, deoarece proxy-ul invers este destinat în principal să profite de adresele IP statice ale punctelor noastre de vânzare pentru un nivel sporit de securitate.

3 răspunsuri
Mohamed Ennahdi El Idrissi

Am rezolvat în cele din urmă problema.

Descoperirea a avut loc atunci când am urmat directivele lui @john ktejik:

https://stackoverflow.com/questions/4390134/failed-to-load-resource-under-chrome/26742627

Mi-am dat seama că resursa implicată era cuprinsă într-un fișier .jar. Prin urmare, a trebuit să îi spun lui Apache2 să folosească în mod explicit „SetOutputFilter INFLATE;proxy-html;DEFLATE„.

Atunci am început să fac unele progrese.

Deoarece Directiva inflate/deflate dezactivează unele link-uri, a trebuit să o fac exclusiv pentru fișierele javascript:

AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript„.

De asemenea, am avut nevoie de o modificare suplimentară care constă în activarea mod_expires și mod_headers (sursa).

În cele din urmă, aș prefera să șterg memoria cache înainte de a testa pe diferite mașini.

În mod clar, problema este legată de expirarea cache-ului și de IP-ul static, ceea ce nu prea pot înțelege.

Mai important, problema este rezolvată (testată pe diferite mașini cu diferite browsere cu IP static și dinamic)!

rschmidt13

Am avut probleme similare atunci când am rulat o instanță confluence (în cadrul unui server tomcat) în spatele apache2 folosind fie mod_jk, fie mod_proxy. Când am încercat să vizualizez paginile wiki confluence, am primit următoarele mesaje de eroare:

Chrome: ERR_CONNECTION_RESET

Firefox: Conexiunea a fost resetată

Problema subtilă a fost că unele pagini (cum ar fi ecranul de conectare) puteau fi vizualizate, în timp ce pierdeam conexiunea atunci când vizualizam alte pagini. Am descoperit, de asemenea, că pot vizualiza toate paginile atunci când ocolesc proxy-ul (de exemplu, emițând cererea direct de pe mașina pe care funcționa tomcat/confluence folosind un proxy SOCKS prin ssh).

În cele din urmă, am descoperit că problema era cauzată de dubla compresie efectuată de confluence și apache2. Acest lucru a făcut ca conținutul să fie comprimat de două ori, ceea ce nu poate fi gestionat de client.

Apache2 folosea mod_deflate pentru a comprima conținutul trimis de la server la client. Am dat peste aceste instrucțiuni privind testarea pentru (și dezactivarea) mod_deflate.

Dezactivarea compresiei în aplicația web confluence a rezolvat problema pentru mine, așa cum este descrisă aici.

În cazul meu, instanța Apache este partajată între mai multe aplicații/dezvoltatori și cred că o actualizare sau o reconfigurare a serverului, de care nu am fost conștient, a introdus aceste probleme.

MD Yehiya

M-am confruntat cu o problemă similară (Chrome: ERR_CONNECTION_RESET) atunci când am accesat serverul rstudio găzduit în CENTOS și am încercat să accesez http://:8787 de pe desktopul Windows 10; După conectarea cu succes la R-StudioServer, browserul a aterizat pe o pagină goală; La verificarea prin (folosind F12 în browserul Chrome) a constatat că

7FB4E8E294D00886385447916050EC79.cache.js Failed to load resource: net::ERR_CONNECTION_RESET

După mai multe încercări de încercare și eroare, cum ar fi actualizarea browserului R / Chrome / dezactivați cache; În cele din urmă am constatat că site-ul a fost blocat de programul antivirus (Trend Micro Maximum security -> în cazul meu); Mai târziu am adăugat la site-urile de încredere pentru a merge mai departe