Nu se poate porni agentul IIS Web Deploy pentru că lipsește certificatul SSL (Administrarea sistemului, Windows Server 2008 R2, Iis 7.5, Msdeploy)

usr-local-ΕΨΗΕΛΩΝ a intrebat.

Tocmai am constatat că instanța mea de agent Web Deploy a încetat să mai funcționeze și nu repornește din cauza unui certificat SSL lipsă.

Când încerc să pornesc serviciul IIS Manager (C:Windowssystem32inetsrvwmsvc.exe), acesta se blochează și îmi cere să vizualizez jurnalul de evenimente.

Jurnalul de evenimente afișează eroarea IISWMSVC_STARTUP_UNABLE_TO_READ_CERTIFICATE legată de ID-ul certificatului 608df89aa81d1ad2d87ee2dfcca76aa8abf92d11, , care ar putea fi certificatul auto-semnat S-ar putea să fi șters

Avem un certificat oficial *.example.com SSL oficial pentru compania noastră, care ar trebui să fie utilizat și pentru Web Deploy.

Întrebarea este: cum îi spun lui Web Deploy să utilizeze un anumit certificat?

Comentarii

1 răspunsuri
pkeenan

Web Deploy utilizează Web Management Service (WMSVC) și se pare că s-a întâmplat ceva cu cert-ul WMSVC. Dacă intrați în IIS Manager și apoi mergeți la „Management Service” din durerea de acasă a serverului.

De aici puteți selecta un cert nou din lista derulantă „SSL certificate”. De asemenea, dacă doriți, puteți utiliza această pagină pentru a schimba IP-ul și portul pe care ascultă.

După ce ați actualizat certificatul SSL, ar trebui să puteți reporni serviciul WMSVC din această pagină.