Obțineți versiunea logstash (Administrarea sistemului, Ubuntu 14.04, Logstash)

Karl Morrison a intrebat.
a intrebat.

Cum se poate obține versiunea Logstash?

[email protected]:/usr/share/elasticsearch# bin/logstash --help
bash: bin/logstash: No such file or directory

Logstash rulează pe sistemul meu. De asemenea.

[email protected]:/# logstash -V
bash: logstash: command not found

De asemenea.

[email protected]:/# ps aux | grep logstash
logstash 1725 45.3 8.5 1942860 175936 ?   SNl 22:03  0:35 /usr/bin/java -XX:+UseParNewGC -XX:+UseConcMarkSweepGC -Djava.awt.headless=true -XX:CMSInitiatingOccupancyFraction=75 -XX:+UseCMSInitiatingOccupancyOnly -XX:+HeapDumpOnOutOfMemoryError -Djava.io.tmpdir=/opt/logstash -Xmx500m -Xss2048k -Djffi.boot.library.path=/opt/logstash/vendor/jruby/lib/jni -XX:+UseParNewGC -XX:+UseConcMarkSweepGC -Djava.awt.headless=true -XX:CMSInitiatingOccupancyFraction=75 -XX:+UseCMSInitiatingOccupancyOnly -XX:+HeapDumpOnOutOfMemoryError -Djava.io.tmpdir=/opt/logstash -XX:HeapDumpPath=/opt/logstash/heapdump.hprof -Xbootclasspath/a:/opt/logstash/vendor/jruby/lib/jruby.jar -classpath : -Djruby.home=/opt/logstash/vendor/jruby -Djruby.lib=/opt/logstash/vendor/jruby/lib -Djruby.script=jruby -Djruby.shell=/bin/sh org.jruby.Main --1.9 /opt/logstash/lib/bootstrap/environment.rb logstash/runner.rb agent -f /etc/logstash/conf.d -l /var/log/logstash/logstash.log
root   1777 0.0 0.0  8860  636 ?    S+  22:05  0:00 grep --color=auto logstash

Mai multe.

[email protected]:/opt/logstash/bin# ls
logstash logstash.bat logstash.lib.sh plugin plugin.bat rspec rspec.bat setup.bat
[email protected]:/opt/logstash/bin# logstash -V
bash: logstash: command not found

Comentarii

 • Mai întâi va trebui să îl găsești. –  > Por Michael Hampton.
 • @MichaelHampton Unde locuiește în mod normal? Mă tem că Google nu a fost foarte informativ în această privință. –  > Por Karl Morrison.
 • Ce? Nu l-ați instalat? Găsește-l pe cel care a făcut-o. Sau uitați-vă în jurul sistemului în locurile evidente. –  > Por Michael Hampton.
 • @MichaelHampton Nu eu l-am instalat. Destul de obișnuit atunci când lucrezi la un proiect pe care l-a instalat altcineva. –  > Por Karl Morrison.
9 răspunsuri
Mark Henderson

Logstash este unul dintre acele lucruri care pur și simplu nu locuiește acolo unde te aștepți să locuiască, iar documentația este foarte ușoară (a se citi: inexistentă) cu privire la locul unde se așteaptă să găsești lucrurile, astfel încât, dacă l-ați instalat dintr-un pachet, atunci poate fi aproape imposibil să găsiți locația așteptată documentată. 1

Logstash locuiește de obicei în /opt/logstash și puteți găsi fișierul logstash binar în folderul bin folder (/opt/logstash/bin).

De acolo puteți rula -V sau --version

./logstash -v

sau

./logstash --version

Din comentariile dvs. la un alt răspuns, s-ar părea că aceasta se află într-un container docker. Acesta este genul de lucru pe care ar trebui să îl includeți în întrebarea inițială.

Veți dori să folosiți docker exec. Va trebui să utilizați docker ps pentru a vă lista containerele și să treceți acest lucru în fișierul docker exec comanda.

De exemplu:

docker exec -d elk_container /opt/logstash/bin/logstash --version

1Nu vreau ca acest lucru să fie interpretat greșit. Documentația Logstash este excelentă – doar părțile despre unde se așteaptă să stea toate părțile diferite sunt imposibil de găsit.

Comentarii

 • VĂ MULȚUMESC! Văd că gașca elitistă te votează și pe tine! Eu încerc să învăț să mă descurc aici, dar așa cum ați spus și sunt complet de acord cu dvs., documentația este incredibil de săracă (în acest domeniu). Am actualizat întrebarea cu mai multe ieșiri din consolă! –  > Por Karl Morrison.
 • @KarlMorrison Trebuie să faceți ./logstash, sau să folosiți calea completă, așa cum am pus în răspunsul meu. –  > Por Mark Henderson.
 • A durat aproximativ 20 de secunde, dar comanda [email protected]:/opt/logstash/bin# ./logstash --version a făcut trucul! Vă mulțumim! Am dat upvote, dar se pare că cineva ți-a dat downvoted (?). –  > Por Karl Morrison.
 • @KarlMorrison Faptul că îi numești pe oameni „gașca elitistă” nu te ajută. Revizuirea inițială a întrebării dvs. arăta la fel ca multe alte întrebări pe care le primim de la oameni care se așteaptă ca noi să facem cercetările în locul lor. Ea nu indica faptul că dvs. aveați încercat să citiți documentația. Iar /opt este unul dintre locurile unde este evident că trebuie să cauți lucruri… –  > Por Michael Hampton.
 • Ei bine, este termenul meu pentru indivizii care nu fac niciun bine comunității de schimb de stive (cei mai răi sunt de departe la matematică). Da, sunt la documentație de vreo trei zile, înainte de Logstash am suferit cu Sensu. Întotdeauna îmi actualizez întrebările după mai multe informații, dacă este nevoie. De asemenea, cum nu sunt sysadmin, uneori nu prea știu ce să includ în întrebare pentru a ușura, când oamenii întreabă bineînțeles că adaug mai multe informații. Totuși, nu iau ușor închiderea topicului fără motiv și nici postarea de răspunsuri derizorii, totuși. Vă las să vă ocupați de asta acum, vă mulțumesc din nou! –  > Por Karl Morrison.
Jonesome Reinstaura Monica

Pe Logstash 5.x pe CentOS/Red Hat:

Locația binarului logstash: /usr/share/logstash/bin/

Apoi, acest lucru vă va spune versiunea: ./logstash -V

Douglas P.

Încercați find /-type f -name "logstash" 2>/dev/null să găsiți logstash, va dura ceva timp până se va întoarce totuși.

Apoi, cu locația lui logstash, rulați binarul cu ajutorul comenzii --version flag

Comentarii

 • Se află într-un container docker. Această comandă nu va funcționa. –  > Por EEAA.
Julian

Logstash-ul meu pe Linux 17.04, logstash a fost găsit la: /usr/share/logstash. Cu toate acestea, fișierele de configurare se găsesc la /etc/logstash. A trebuit să copiez fișierele de configurare în noua locație: /usr/share/logstash/config pentru ca logstash să funcționeze.

EEAA

De la documentația:

-V, --version Display the version of Logstash.

(care, apropo, mi-a luat doar 30 de secunde să o găsesc)

Comentarii

 • Doh. Am actualizat întrebarea. –  > Por Karl Morrison.
 • Este dintr-un fișier Dockerfile destul de complicat, pe care nu am timp să îl decodific și să învăț despre el, sunt ocupat cu munca… –  > Por Karl Morrison.
 • Corect, iar o parte din treaba ta este să înțelegi astfel de lucruri. Cum ar trebui să știm unde este instalat logstash în mediul tău specific.? –  > Por EEAA.
 • Sunt inginer de software / informatician. Oricum Mark a răspuns perfect și a îmbunătățit această comunitate. (Întrebările stupide vor continua să apară până când se va răspunde cumva la ele, printr-o documentație mai bună sau prin oameni ca Mark, spun doar că) – –  > Por Karl Morrison.
 • @KarlMorrison Înțeleg că sunteți „inginer de software/ informatician”. La fel sunt și eu. Totuși, îndepliniți sarcini de administrare a sistemelor, ceea ce face ca acest tip de lucruri să facă parte din munca dumneavoastră. Ne așteptăm ca persoanele care pun întrebări să facă propriile cercetări. Să vii aici să întrebi despre logstash și să nu ai nici cea mai mică idee despre locul unde este instalat nu trece testul „cercetării”. –  > Por EEAA.
Mweya Ruider

În primul rând, va trebui să găsiți calea către logstash. Încercați să o căutați rulând updatedb && locate logstash/bin. Eu l-am găsit pe al meu în /usr/share/logstash/bin.

Rularea logstash cu fișierul „-v” sau „--version” ar trebui să returneze versiunea.

Comentarii

 • Acest răspuns presupune că aveți locate instalat. În caz contrar, răspunsurile de mai sus ar trebui să funcționeze 🙂 –  > Por Mweya Ruider.
user459893

Pentru a verifica versiunea logstash de pe server, rulați comanda de mai jos: cd /usr/share/logstash; ./bin/logstash -V

Sloomy

server ubuntu 20.04

[email protected]r:/usr/share/logstash/bin# ./logstash --version

Using bundled JDK: /usr/share/logstash/jdk

logstash 7.11.0

user2481458

Logstash își păstrează identitatea versiunii sale într-un fișier ruby, adică version.rbÎn Ubuntu, puteți găsi fișierul de versiune în următoarea locație.Deci, utilizați acest lucru cat /opt/logstash/lib/logstash/version.rb

Comentarii

 • Adăugarea unor detalii despre acest lucru ar îmbunătăți răspunsul –  > Por Dave M.