Office 2016 nu se va conecta la Office 365 (Administrarea sistemului, Outlook, Office365, Autodiscover)

Brandon a intrebat.

Am efectuat recent trei migrări de la Exchange la Office 365. În fiecare am avut probleme cu Office 2016 care nu se conectează la Autodiscover și astfel Outlook nu va crea profilul. În cele mai multe cazuri am folosit Microsoft Support and Recovery Assistant pentru a rezolva acest lucru. Cu toate acestea, trebuie să determin care este cauza acestei probleme. Cauzează multă confuzie, frustrare și, probabil, pierderea părului. M-am scufundat 8 ore bune de depanare și până acum nu am avut noroc. Sper că cineva mă poate ajuta. Iată ce am făcut:

  • Am testat că Autodiscover în sine este sănătos folosind TestConnectivity.microsoft.com și adăugând profiluri pe telefonul meu în afara rețelei.
  • Am încercat să creez un profil în afara rețelei clientului pe propriul meu computer.
  • Am încercat să creez un profil în rețea pe propriul meu aparat și în afara rețelei pe aparatul clientului.
  • Ați înțeles, practic încerc să exclud că problema este o problemă de autodescoperire la nivel de domeniu, pentru că asta m-a mușcat de fund.
  • Am încercat să dezinstalez Office folosind instrumentul de dezinstalare furnizat de Microsoft și să reinstalez Office.
  • Am încercat să creez un nou profil local Windows și să creez profilul Outlook acolo.
  • Am încercat să folosesc editarea registrului pentru a ignora toate și oricare dintre diferitele etape ale Autodiscover.
  • Am creat un utilizator care nu este sincronizat cu AD și am încercat cu acel profil pentru a testa dacă nu este o problemă cu atributele AD care vin prin sincronizare.

Nu înțeleg ce anume face ca Outlook să nu se conecteze la Office 365. Mai am încă trei migrări în următoarele două luni, așa că orice sugestie pe care o aveți ar fi apreciată.

Comentarii

  • Nu ați spus dacă ați dezactivat efectiv metoda de căutare SCP, fie prin eliminarea din AD, fie prin dezactivarea acestei metode de căutare în Outlook (prin GPO). Dacă nu ați făcut-o, atunci aș spune că aceasta este problema. –  > Por joeqwerty.
  • Îmi pare rău, da, am încercat în mod specific cu ExcludeSCPLookup. Am trecut prin toate cele menționate aici: kb.intermedia.net/article/2445 De asemenea, am făcut acest lucru pe mai multe profiluri de Windows și pe rețele diferite. –  > Por Brandon.
2 răspunsuri
Jianfei Wang

Este un mediu hibrid?Într-un mediu hibrid și în timpul migrării, înregistrarea de autodescoperire trebuie să indice către On-premise Exchange.

Pe PC-ul conectat la domeniu, încercați să configurați căsuța poștală Exchange On-premise pe Outlook, va SCP pentru a interoga AD și a găsi setările de conectare.Pe PC-ul care nu este conectat la domeniu, încercați să configurați căsuța poștală Exchange On-premise pe Outlook. Acesta va utiliza procesul predefinit de autodescoperire pentru a găsi setările de conectare.

Pentru căsuța poștală din Office 365, autodescoperire va face redirecționarea prin autodiscover-s.outlook.com și va găsi setările de conectare. Consultați: Procesul de căutare Office 365 Autodiscover Lookup

Astfel, utilizați ExRCA (comutați la Office 365, testați-l cu două căsuțe poștale: una creată în Office 365, cea migrat de la On-premise) pentru a testa descoperirea automată a Outlook.

Henrik Stanley Mortensen

Ați testat ce căutări face clientul Outlook atunci când încearcă să se conecteze?

Puteți ctrl + rightclick pe pictograma Outlook în jos, în bara de activități.Aceasta vă oferă opțiunea de a Test Email Autoconfiguration...

În test dezactivați Use Guessmart și Secure Guesssmart Authentication. Apoi introduceți Email Address și tasta Password ale utilizatorului și apăsați Test.

În fereastra Log veți vedea toate căutările pe care autodiscover încearcă să le facă pentru a se conecta la Exchange.

Această metodă vă va permite să vedeți efectiv ce încearcă clientul și nu doar să vă asigurați că DNS-ul și altele sunt corecte.

Uitați-vă la jurnal, vedeți dacă există perioade lungi de timp și validați dacă în cele din urmă atinge punctul final corect sau dacă se blochează undeva.