OpenSSH în Windows Server 2012 R2 [închis] (Administrarea sistemului, Ssh, Windows Server 2012 R2, Fstab)

rschirin a intrebat.

Încerc să creez un server FTP complet pe Win 2012 r2 folosind IIS FTP (pentru protocolul FTP și FTPS) și OpenSSH pentru protocolul SFTP.

Caut mai multe documentații, dar descopăr diferite probleme; de exemplu, nu pot să înțeleg dacă OpenSSH utilizează fișierul fstab în configurația sa, deoarece nu este prezent în instalarea folderului etc. De asemenea, dacă OpenSSH îl utilizează, există o modalitate de a-l configura sau pot urma pur și simplu regulile UNIX?

edit:întrebarea Este IIS SFTP suportat nativ de Windows Server 2012 R2? nu este aceeași cu a mea. în topicul respectiv există o întrebare despre posibilitatea de a folosi SSH pe un Win Server 2012 XX. aceasta nu este problema mea deoarece știu încă că nativ nu este suportat. de fapt, aș folosi o altă componentă, OpenSSH pentru Windows (i.e. http://www.mls-software.com/opensshd.html)dar încercam să înțeleg într-un mod mai bun funcționalitățile sale.

Comentarii

1 răspunsuri
Ryan Bolger

Economisiți-vă niște dureri de cap și găsiți un server SSH care a fost proiectat pentru a rula pe Windows în loc de un server SSH care a fost proiectat pentru a rula pe *nix și hacked pentru a rula pe Windows prin intermediul unui strat de compatibilitate cum ar fi Cygwin.

Există câteva opțiuni excelente evidențiate în acest răspuns anterior: Care este un server SSH bun de utilizat pe Windows?