Problema FTP – VSFTPd și conectarea la FileZilla (Administrarea sistemului, Linux, Ftp, Configurare, Vsftpd)

Tyndall a intrebat.

Încerc să mă conectez la o cutie CentOS Linux pe care am găzduit-o pe EC2 și cred că am configurat totul corect, dar când încerc să mă conectez primesc această serie de mesaje

Status: Connection established, waiting for welcome message...<br/>
Response: 220 (vsFTPd 2.0.5)<br/>
Command: USER tyndall
Response: 331 Please specify the password.<br/>
Command: PASS *********<br/>
Response: 230 Login successful.<br/>
Status: Connected<br/>
Status: Retrieving directory listing...<br/>
Command: PWD<br/>
Response: 257 "/home/tyndall"<br/>
Command: TYPE I<br/>
Response: 200 Switching to Binary mode.<br/>
Command: PASV
Error: Connection timed out
Error: Failed to retrieve directory listing

Nu știu de unde să încep să rezolv această problemă. Aveți vreo idee?Trebuie să schimb vreo permisiune? Aș crede că acest ID are capacitatea de a vedea propriul meu director de acasă.

Sunt capabil să împing / extrag fișiere din versiunea de linie de comandă a clientului FTP care funcționează pe Windows.

1 răspunsuri
iainlbc

Am rezolvat exact această problemă pe unul dintre serverele mele în trecut; A fost un server Filezilla pe Windows Server 2008, de asemenea, pe EC2.

Soluția: A fost o chestiune de setare a intervalului de port pasiv pe serverul ftp & deschiderea aceluiași interval în grupurile de securitate EC2. Este posibil chiar să fie nevoie să adăugați intervalul la IPTables în CentOS dacă se utilizează iptables — deși ar trebui să luați în considerare dezactivarea iptables, deoarece este puțin redundant cu EC2 Security Groups.

Aruncați o privire aici: http://forum.filezilla-project.org/viewtopic.php?f=6&t=7315

[alt text][1] [1]:http://www.iainlbc.com/wp-content/uploads/2011/01/security_groups.png

De asemenea, ați putea configura VSFTPd pentru a utiliza modul activ (nu pasiv) – astfel încât să utilizeze doar portul 20/21. Diferența dintre modul activ și pasiv este explicată aici: http://www.slacksite.com/other/ftp.html

Comentarii

  • Dacă folosesc pur și simplu vechiul FTP, nu aș avea nevoie doar de porturile 20 și 21 deschise? Adaug acest lucru la întrebare, dar sunt capabil să împing/trag fișiere din versiunea de linie de comandă a clientului FTP care funcționează pe Windows. –  > Por Tyndall.
  • În mișcarea PASV, clientul inițiază ambele conexiuni, corect? 20 și 21. Ar trebui să citesc ghidul de configurare a rețelei? Nu văd soluția în postarea de pe forum. –  > Por Tyndall.
  • problema dvs. este extrem de frecventă, iar soluția este doar o chestiune de utilizare a termenilor de căutare potriviți în google. „CentOS vsftpd failed to retrieve directory listing” ar trebui să ofere rezultate suficiente pentru a rezolva problema ta. mult noroc! –  > Por iainlbc.
  • Vă mulțumim pentru ajutor. +1. M-ați pus pe calea cea bună. Aceasta este ceea ce a rezolvat-o pentru mine. gosquared.com/liquidicity/archives/936 –  > Por Tyndall.
  • fantastic – bucuros să vă ajut și vă mulțumesc pentru că ați făcut legătura cu soluția –  > Por iainlbc.