Tunel SSH – Proxy nu funcționează de la o locație la distanță (Conexiunea funcționează) (Administrarea sistemului, Ssh, Proxy, Tunel Ssh, Cygwin)

square_eyes a intrebat.
a intrebat.

Tocmai am configurat un server SSH Cygwin și m-am conectat cu succes la acesta de la o locație la distanță. Conectarea funcționează, dar când îmi îndrept browserul către localhost 8888 (sock 5), toate conexiunile sunt refuzate.

Cum se face că pot să mă conectez și apoi să nu navighez de la o locație la distanță? Ar putea avea legătură cu redirecționarea porturilor pe routerul meu? (în prezent, am redirecționat 22 către mașina serverului SSH).

Alte informații…

 • Pot să mă conectez prin SSH la serverul de pe mașina locală și să navighez cu succes.
 • Mă conectez de la distanță cu ssh -D 8888
  [email protected] -vv
 • Serverul este Windows și clientul este OSX (terminal)

Editare: În mod frustrant, fără a schimba în mod conștient ceva pe serverul local, proxy-ul de tunel a încetat să mai funcționeze. Ambii clienți se conectează acum și acceptă parola înainte de debug1: Exit status 1

Comentarii

 • Ca să fie clar, executați ssh pe gazda OSX, iar browserul rulează tot pe gazda OSX? –  > Por Kenster.
1 răspunsuri
Unix-Ninja

Ce sistem de operare este clientul pe care îl folosești?
Clientul ssh rămâne deschis în timp ce încerci să te conectezi cu browserul?
Dacă folosiți clientul openssh pentru a crea acest tunel, este posibil să doriți să adăugați un indicator -N pentru a crea tunelul fără a necesita o comandă:

ssh -ND 8888 [email protected] -vvv

De asemenea, este posibil să doriți să verificați ieșirea din netstat după crearea tunelului, doar pentru a vă asigura că acesta este efectiv activ.

Comentarii

 • Vă mulțumim pentru răspunsul rapid:) Folosesc terminalul în OSX pentru a crea un tunel și Cygwin pe Windows ca server și, da, acesta rămâne deschis atunci când încerc să configurez Firefox. The Voi încerca oricum sugestia ta. –  > Por square_eyes.
 • Pentru asta primesc Bad dynamic forwarding specification N –  > Por square_eyes.
 • De asemenea, vezi editarea mea de mai sus:/ –  > Por square_eyes.
 • Scuze, tocmai mi-am editat postarea. N ar trebui să vină înainte de D. Pe mașina OSX, puteți vedea tunelul în netstat -l după ce îl deschideți? –  > Por Unix-Ninja.
 • OK, a funcționat. Primul meu tunel:) Este extrem de lent totuși. Nu mă aștept să fie rapid deoarece clientul este în Asia și serverul în Australia. Dar chiar și logarea a durat câteva minute, acolo unde ieri (fără -D) se loga rapid. Adică îmi apărea un șir de linii (verbose logging) turnate pe client. Și se ajungea la solicitarea parolei în câteva secunde. Apoi îmi accepta parola rapid și ea. Acum se târăște. Ar trebui să repornesc serverul Cygwin? –  > Por square_eyes.