Windows 10 Pro, RDP Server, „A apărut o eroare internă” (Administrarea sistemului, Rdp, Windows 10, Rdc)

Daniel a intrebat.
a intrebat.

Am o mașină cu Windows 10 Pro care funcționează ca terminal RDP pentru un singur utilizator.

Această mașină a fost configurată în urmă cu mai bine de 2 ani și nu a suferit modificări majore în configurația sa, cu excepția, bineînțeles, a actualizărilor automate obligatorii ale Windows 10.

Totul a funcționat bine până acum câteva luni, când utilizatorul a început să primească această eroare la fereastra care încearcă să se conecteze prin RDC:

Remote Desktop Connection
An internal error has occurred.

Am încercat să mă conectez prin RDC prin intermediul acreditărilor mele de administrator și primesc aceeași eroare. Eroarea apare imediat după ce am făcut clic pe conectare. Nu există niciun timp de procesare, iar încercarea de conectare pare să fie respinsă imediat de server.

Nu pot urmări problema până la un anumit moment sau eveniment. Apare apare aparent la întâmplare. Uneori după câteva zile, alteori de două ori într-o singură zi.

Repornirea mașinii cu Windows 10 Pro pare să rezolve întotdeauna problema.

În mod ciudat, accesarea Event Viewer de pe aparatul Windows 10 Pro pare, de asemenea, să rezolve problema, dar aceasta revine aproape întotdeauna mult mai repede dacă folosesc această „soluție”.

Vorbind despre Event Viewer, acestea sunt erori relevante pe care le-am găsit în jurnalul legat de RDC în momentul în care mi-a fost respinsă autentificarea:

Error Event 227 RemoteDesktopServices-RdpCoreTS
  General: 'Failed OnConnected to Listener callback' in CUMRDPConnection::InitializeInstance at 606 err=[0x8007050c]
  Log Name: Microsoft-Windows-RemoteDesktopServices-RdpCoreTS/Operational
  Source: RemoteDesktopServices-RdpCoreTS
  EventID: 227
  Task Category: RemoteFX module
  Level: Error
  User: NETWORK SERVICE
  OpCode: Runtime

Error Event 227 RemoteDesktopServices-RdpCoreTS
  General: spCoreConnection is NULL!' in CUMRDPConnection::TerminalInstance at 741 err=[0x8007139f]
  Log Name: Microsoft-Windows-RemoteDesktopServices-RdpCoreTS/Operational
  Source: RemoteDesktopServices-RdpCoreTS
  EventID: 227
  Task Category: RemoteFX module
  Level: Error
  User: NETWORK SERVICE
  OpCode: Runtime

Acestea sunt alte câteva erori pe care le-am observat în log, dar care nu corespund momentului în care încerc să mă conectez:

Warning Event 226, RemoteDesktopServices-RdpCoreTS
  General: RDP_TCP: An error was encountered when transitioning from StateUnknown in response to Event_Disconnect (error code 0x80070040)

Warning Event 142, RemoteDesktopServices-RdpCoreT
  General: TCP socket READ operation failed, error 64

Rețineți că mașinile client rulează, de asemenea, Windows 10 Pro.

Comentarii

 • RemoteFX este cunoscut pentru probleme, încercați să îl dezactivați pentru a face un test; HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftTerminal Server Client] „EnableAdvancedRemoteFXRemoteAppSupport”=dword:00000000 –  > Por yagmoth555.
 • Ce este RemoteFX? –  > Por Daniel.
 • Este cunoscut pentru probleme. –  > Por womble.
 • Aș vrea să știu ce dezactivez și de ce înainte de a-l dezactiva. –  > Por Daniel.
17 răspunsuri
Dexmox

Poate fi un pic cam târziu, dar acest lucru a funcționat pentru mine, credit pentru Elton Saul. creați DWORD-ul de mai jos și setați la 10000 Următoarea mea sarcină este să aflu de ce are conexiuni restante 🙂


https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/e1d60cc0-0096-4859-a0e7-eb7f11905737/remote-desktop-v10-error-0x4-from-mac?forum=winRDc

O soluție temporară pentru această problemă este de a crește limita maximă a conexiunilor restante. Pe SKU-urile client, aceasta este implicit 100, în timp ce pe SKU-urile server este 3000. Următoarea cheie de registru DWORD controlează această valoare:

ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlTerminal Server
DWORD: MaxOutstandingConnections
VALUE: 10000

Alternativ, puteți actualiza același lucru din Command Prompt ca administrator, executând următoarele.

REG ADD "HKLMSYSTEMCurrentControlSetControlTerminal Server" /v MaxOutstandingConnections /t REG_DWORD /d 65536

Comentarii

 • Mulțumesc, a funcționat pentru mine de multe ori! Iată un fișier .reg descărcabil pentru care setează MaxOutstandingConnections la 3000 gist.githubusercontent.com/a-stankevich/… –  > Por Arthur Stankevich.
 • Acest lucru sau repornirea a funcționat pentru mine. –  > Por Valentin Kuzub.
 • Portul RDP este deschis la internet? Am constatat că încercările de hacking la RDP cauzează această problemă. Fiecare încercare de conectare ia o conexiune și nu mai rămâne suficient pentru conexiuni valide. Creșterea limitei ar putea funcționa, dar dacă ești atât de tare lovit, ar trebui să găsești o modalitate de a bloca conexiunile. –  > Por Wilson Waters.
Holger

În ultima vreme, m-am confruntat cu această problemă de mai multe ori, iar o soluție este să vă conectați la mașină local, dacă este posibil (sau prin intermediul unei console VmWare).

În caz contrar, puteți reporni Remote Desktop Services în services.msc (și spuneți „da” pentru a reporni și serviciul dependent).

Dar ar fi de preferat o soluție permanentă.

Comentarii

 • Acum mă confrunt cu acest lucru pe un alt computer fără legătură. Tot Windows 10 Professional, dar cu hardware și configurație complet diferite. Dar exact aceeași problemă „Eroare internă” la conectarea prin Remote Desktop, care se prezintă intermitent. Nu am avut niciodată probleme cu Windows 10 și Remote Desktop până acum un an, așa că presupun că una dintre cele mai noi revizuiri ale Windows 10 a introdus această problemă. 🙁 –  > Por Daniel.
 • Da, nici eu nu am văzut-o niciodată, dar am început să o văd pe calculatoarele unor colegi de câteva luni. Repornirea serviciului Remote Desktop Service pare să ajute, dar se poate întâmpla din nou mai târziu. –  > Por Holger.
 • Acest lucru a funcționat pentru mine, deși, din anumite motive, serviciile mele RDP erau toate oprite. Am fost nedumerit și de mesajul enigmatic „A apărut o eroare internă”… Oricum, am pornit din nou serviciile și am reușit să mă conectez la RDP. –  > Por Zack.
BigAl

Ștergerea acreditărilor salvate în sesiunea client.rdp și reintroducerea lor a rezolvat problema pentru mine.Editare Ștergere

Comentarii

 • Acest lucru a funcționat pentru mine, dar numai o singură dată. După o singură autentificare eroarea a reapărut. –  > Por Andrew.
Overmind

Orice actualizare a Windows 10 poate strica orice lucru din sistem, inclusiv să îl facă nepornitor.

Va trebui să știți când a încetat să mai funcționeze RDP, să verificați ce actualizare s-a aplicat în acel moment și să eliminați acea actualizare. S-a constatat că eroarea TCP 64 apare după actualizări în mai multe cazuri. Așadar, asigurați-vă că găsiți actualizarea care a provocat-o și, de asemenea, încercați să instalați actualizarea KB3200970 dacă nu o aveți deja.

AlexDev

Repornirea serviciului Remote Desktop Service a funcționat pentru mine. Nu trebuie să vă conectați local pentru a face asta. În computerul local, rulați services.msc apoi mergeți la Action, conectați-vă la un alt computer și alegeți computerul la distanță. Odată conectat, găsiți serviciul și reporniți-l.

Ian Boyd

Mi s-a întâmplat asta astăzi. Am observat că în Securitate jurnalul de evenimente, numeroase evenimente de fiecare dată când am încercat să mă conectez:

Credential Manager credentials were read.

Subject:
  Security ID:    SCREWDRIVERIan
  Account Name:    Ian
  Account Domain:   SCREWDRIVER
  Logon ID:    0x63814
  Read Operation:   Read Credential

This event occurs when a user performs a read operation on stored credentials in Credential Manager.

Ceea ce mi-a spus că a fost încercarea de acreditări în cache de peste si peste. M-am întors în clientul Remote Desktop Connection și am șters acreditările din memoria cache:

Și apoi m-am reconectat, am introdus din nou parola și a funcționat.

Klaus

Aceeași eroare apare cu Windows Server 2019.

În plus față de intrările Eventlog de mai sus, vădError Event 1006 Microsoft-Windows-TerminalServices-RemoteConnectionManager/Admin Serverul RD Session Host a primit un număr mare de conexiuni incomplete. Este posibil ca sistemul să fie atacat.

Folosind Wireshark văd doar o singură încercare de conectare. Serverul trimite TCP RST ceea ce, în mod evident, cauzează intrările eventlog pe care le vedem. Poate că valorile implicite din versiunile mai vechi de Windows au fost eliminate. Am setat MaxOutstandingConnections la 3000, așa cum @Dexmox a repostat aici și pot confirma că funcționează atât pe versiunile de server, cât și pe cele de client ale Windows.

$registryPath = "HKLM:SYSTEMCurrentControlSetControlTerminal Server"
$Name = "MaxOutstandingConnections"
$value = 3000

IF(!(Test-Path $registryPath))
 {
  New-Item -Path $registryPath -Force | Out-Null
  New-ItemProperty -Path $registryPath -Name $name -Value $value -PropertyType DWORD -Force | Out-Null}
 ELSE {
  New-ItemProperty -Path $registryPath -Name $name -Value $value -PropertyType DWORD -Force | Out-Null}

Ben Bowman

Am întâlnit erori similare cu RDP și am constatat că dezactivarea partajării resurselor locale a rezolvat problemele pentru mine.

Nathan

În fila avansată a conexiunii RDP găsiți „dacă autentificarea serverului eșuează”. Valoarea implicită este setată la „Warn me”. Schimbați-o la „conectare și nu mă avertizați”. Acest lucru tocmai a funcționat pentru mine pe mai multe mașini.

BigAl

Încercați să ștergeți acreditările salvate din sesiunea RDP. Apoi reintroduceți și salvați. Utilizați șablonul RDP de mai jos. Acest lucru a funcționat pentru mine pe trei mașini unde am continuat să primesc eroarea „eroare internă” în timpul conectării.

actualizare încercați acest exemplu. Modificați adresa completă X.X.X.X.X și USERNAME apoi salvați ca

xxxx.rdp

screen mode id:i:2
use multimon:i:0
desktopwidth:i:3840
desktopheight:i:2160
session bpp:i:24
winposstr:s:0,3,0,0,800,600
compression:i:1
keyboardhook:i:2
audiocapturemode:i:0
videoplaybackmode:i:1
connection type:i:7
networkautodetect:i:1
bandwidthautodetect:i:1
displayconnectionbar:i:1
enableworkspacereconnect:i:0
disable wallpaper:i:0
allow font smoothing:i:0
allow desktop composition:i:0
disable full window drag:i:1
disable menu anims:i:1
disable themes:i:0
disable cursor setting:i:0
bitmapcachepersistenable:i:0
full address:s:X.X.X.X
audiomode:i:0
redirectprinters:i:0
redirectcomports:i:0
redirectsmartcards:i:1
redirectclipboard:i:1
redirectposdevices:i:0
drivestoredirect:s:
autoreconnection enabled:i:1
authentication level:i:2
prompt for credentials:i:0
negotiate security layer:i:1
remoteapplicationmode:i:0
alternate shell:s:
shell working directory:s:
gatewayhostname:s:
gatewayusagemethod:i:4
gatewaycredentialssource:i:4
gatewayprofileusagemethod:i:0
promptcredentialonce:i:0
use redirection server name:i:0
rdgiskdcproxy:i:0
kdcproxyname:s:
username:s:USERNAME
gatewaybrokeringtype:i:0

Daniel

De la o anumită actualizare Windows din ultimele 9 luni, această problemă nu mai apare. Deci presupun că Microsoft a rezolvat-o în sfârșit.

Peter Crowther

Înregistrarea unei alte posibilități pentru ca oamenii să încerce – acest lucru tocmai a fixat conectarea de la boxa mea Windows 10 dev la un server 2008R2:

Dacă caseta client RDP are setări criptografice neobișnuite, este posibil să obțineți „An unexpected error has occured” atunci când încercați să vă conectați la un server RDP perfect normal.

Verificam dacă diverși clienți se pot conecta în continuare la o aplicație de pe dev box-ul meu cu protocoale restrictive, așa că am folosit Nartac’s IISCrypto de la Nartac pentru a-mi seta dev box-ul pe Best Practices și am repornit. În acel moment, încă mă puteam conecta.

Apoi am restricționat lucrurile și mai mult, urmărind să obțin un A+ de la Testul SSL. Am eliminat câteva combinații, am obținut A+… și am constatat mai târziu că nu mă puteam conecta la nimic prin RDP!

Așadar, dacă v-ați întărit criptografia IIS dincolo de cele mai bune practici și constatați că nu vă puteți conecta pe de la mașina întărită prin RDP, încercați să readuceți lucrurile la cele mai bune practici.

Eric Eskildsen

După cum a observat Wilson Waters, este posibil să fiți inundat de încercări de hacking. Regulile firewall-ului dvs. permit conexiuni RDP de intrare de oriunde? Ar trebui să restricționați domeniul de aplicare la adresa (adresele) IP proprie(e).

De exemplu, pentru Windows Firewall pe server:

 1. Deschideți Windows Firewall cu Advanced Security (Securitate avansată).
 2. Faceți clic pe Inbound Rules (Reguli de intrare).
 3. Pentru fiecare regulă de intrare al cărei nume începe cu Remote Desktop:
  1. Faceți dublu clic pe regula respectivă.
  2. Mergeți la Domeniul de aplicare tab.
  3. Sub Remote IP addresses (Adrese IP la distanță), bifați Aceste adrese IP.
  4. Adăugați adresele IP la care doriți să restricționați conexiunile RDP de intrare.

workabyte

pentru mine, problema părea să fie faptul că partajam RDP prin MS Cloud și salvam acreditările.Nu am reușit să delete stocat acreditările deoarece ui nu afișa opțiunea, așa că ce am deschis fișierul .rdp în codul VS și am făcut următoarele modificări

 1. actualizare prompt for credentials:i:0 -> prompt for credentials:i:1
 2. eliminați această linie gatewaycredentialssource:i:
 3. actualizați promptcredentialonce:i:0 -> promptcredentialonce:i:1

apoi salvați ca la un dir local care nu este stocat în MS cloud, astfel încât să nu se mai întâmple din nou

Matt

Pentru mine, a fost pentru că eram în mijlocul unei încercări de hacking. Am tot încercat să fac RDP la serverul meu VPS și am primit eroarea menționată aici de 9 din 10 ori. Când reușeam să mă loghez, în jurnalul de evenimente de securitate apăreau cam 5 mesaje „Audit Failure” la fiecare secundă. Se părea că cineva încerca să forțeze brutal parola de administrator. Eroarea RDP a apărut deoarece numărul maxim de conexiuni simultane fusese atins din această cauză.

Nu am reușit să limitez firewall-ul doar la adresa mea IP, așa cum s-a menționat într-un alt răspuns, așa că am schimbat portul pe care ascultă RDP și am deschis acel port în Windows Firewall, iar atacurile (și eroarea) au dispărut – cel puțin pentru moment. Am folosit această metodă descrisă pe site-ul Microsoft: https://docs.microsoft.com/en-us/windows-server/remote/remote-desktop-services/clients/change-listening-port

goodyes

Tocmai am încercat următoarele și a funcționat:

Doar încercați să vă conectați cu un nume de utilizator și o parolă existente bib, apoi mstsc va încerca să se conecteze, de fapt, se va conecta, iar apoi ecranul serverului Windows vă va spune că numele de utilizator și parola introduse sunt proaste, apoi pur și simplu numele de utilizator corect și parola și va funcționa.

Executați

Se pare că am întâlnit aceeași problemă. Pentru mine nici unul dintre răspunsurile de mai sus nu a rezolvat-o, dar am reușit să mă conectez din nou după ce am repornit Licențiere pentru desktop la distanță service.