Activați / dezactivați rapid ecranul de blocare? (Android, 4.4 Kitkat, Ecrane De Blocare, Widgeturi, Sony Xperia, Sony Xperia Z1)

Gavin a intrebat.

Există vreo modalitate de a activa / dezactiva rapid ecranul de blocare fără a intra în setări?

În cea mai mare parte a timpului vreau ecranul de blocare, dar atunci când folosesc dispozitivul pentru a reda muzică / radio aș dori să am acces rapid la aplicația completă fără a fi nevoie să deblochez ecranul de fiecare dată.

În mod ideal, atunci când se detectează ceva în mufa pentru căști, aș dori ca ecranul de blocare să poată fi dezactivat prima dată când ecranul este deblocat sau, dacă este deja deblocat atunci când se utilizează mufa pentru căști, să se dezactiveze pur și simplu ecranul de blocare.

Sau poate că există un widget pe care îl pot adăuga pe ecranul principal pentru a activa / dezactiva rapid și manual ecranul de blocare?

Aveți vreo idee?

1 răspunsuri
Izzy

Pornirea OFF ecranul prin intermediul unui widget este posibil (și sunt disponibile mai multe widgeturi pentru asta). Însă, pentru a porni ON ecranului nu poate funcționa în acest mod, deoarece pentru a accesa widgetul, acesta trebuie să fie deja pornit. Desigur, ați putea folosi un lockscreen care să permită widget-uri (cum ar fi C Locker Pro).

O alternativă este utilizarea , și definirea unui profil corespunzător:

  • Condiție: Căști conectate
  • Sarcină: Dezactivare keyguard

Aceasta este cea mai convenabilă modalitate, deoarece trebuia doar să activați/dezactivați ecranul prin intermediul funcției alimentare de la butonul de pornire. Și, în afară de asta, obțineți un însoțitor puternic pentru dispozitivul dvs. – verificați doar tag-wiki-ul tasker și alte întrebări folosind aplicația tasker tag 🙂

Comentarii

  • Tasker pare a fi calea de urmat. Mulțumesc pentru asta, deoarece nu știam de Tasker înainte! –  > Por Gavin.
  • Cu plăcere – și o alegere bună, așa cum Tasker este răspunsul care se poate da la fiecare a doua întrebare 🙂 Există o perioadă de încercare gratuită de 7 zile pe pagina lor de start, dacă vrei să verifici mai întâi. Bucurați-vă de el! –  > Por Izzy.
  • Din joacă – se pare că Tasker nu poate dezactiva keyguard-ul, doar arată ecranul de setări cu opțiunile keyguard activate? –  > Por Gavin.
  • S-ar putea să depindă de versiunea Android? Funcționează bine pentru mine (pe dispozitivele mele 2.3 & 4.0; am asta în sarcina mea „noptieră”: când este plasat în stația de andocare, nu ar trebui să arate ecranul de blocare, ci noptieră mea, deci trebuie să „dezactiveze keyguard”). Deoarece Google / AOSP tinde să elimine astfel de caracteristici (gândiți-vă doar la „aplicațiile nu mai au voie să declanșeze modul avion”), mi-aș putea imagina că aceasta este cauza. Ați putea încerca dacă Secure Settings Plugin ajută aici (deoarece ar putea fi în schimb dependent de dispozitiv). –  > Por Izzy.