Alarma se va declanșa în continuare dacă telefonul meu este în modul avion? (Android, Alarmă, Modul Avion)

Hannah a intrebat.

Încerc să economisesc bateria, dar am nevoie de alarmă dimineața. Se va declanșa în continuare dacă este în modul avion?

p.s. Am un HTC Inspire.

Comentarii

  • Dacă aveți o aplicație de alarmă din Amazon Appstore, s-ar putea să aveți problema opusă – s-ar putea să nu o puteți închide off. Eu am avut Gentle Alarm și serviciul de alarmă a funcționat bine, dar pentru a-l opri s-a deschis aplicația care a încercat o verificare DRM. Verificarea a eșuat din cauza lipsei de internet și aplicația s-a închis, lăsând alarma să funcționeze 😛 -.  > Por Matthew Read.
5 răspunsuri
rlsaj

Da. Modul avion (modul de zbor) dezactivează doar funcțiile de transmitere a semnalului telefonului, nu și funcțiile care nu au nevoie de semnal pentru a funcționa.

Alarma dvs. va funcționa în continuare.

Blundell

Așa cum spune și @Jasir. Alarma dvs. va funcționa în continuare în modul Avion.

Aveți grijă, deoarece există o altă setare pe telefon.

Ceas > Alarme > Meniu > Setări > ‘Alarmă în modul silențios’

Veți avea nevoie de acest lucru bifat dacă vă puneți telefonul în modul silențios (economisind mai multă baterie) și doriți totuși ca alarma să se declanșeze!

Olivia

Faceți un test rapid și simplu pe telefon (asta am făcut eu):

Puneți telefonul în modul avion, apoi setați o alarmă pentru 1 (un) minut în viitor. Dacă ați făcut-o corect, alarma ar trebui să sune peste 1 minut. Atunci știi că funcționează!

neverMind9

Ceas de alarmă nu necesită nicio conexiune la internet.

Deci da, alarma este în continuare activată și în cazul în care este activat modul avion/zbor.

patootie

De fapt, ora telefonului trebuie să acceseze din când în când serverul de timp al rețelei pentru a rămâne sincronizată și acest lucru ar putea afecta alarma. Nu m-am trezit astăzi pentru că am setat o alarmă pentru 3 ore, am setat modul avion și nu a sunat niciodată, dar nu pot dovedi acest lucru acum.

Comentarii

  • Ceasul telefonului dvs. nu ar trebui să meargă atât de prost peste noapte: chiar și fără actualizări, ar trebui să fie precis cu câteva secunde pe an. Cel mai probabil, altceva a mers prost cu alarma dvs. –  > Por Dan Hulme.