Am șters fișiere de pe memoria internă, dar spațiul liber rămâne același (Android, Stocare Internă, Șterge)

Matias a intrebat.

Am observat că aveam 623MB liberi în stocarea internă, așa că am conectat Android-ul la laptop și am navigat în folderul Thumbnails care avea multe fișiere și era de dimensiuni mari. Am selectat toate fișierele și le-am șters, erau cam 300MB. Acum, când citesc spațiul disponibil în memoria internă, acesta indică 623MB…

Ce s-a întâmplat aici? Fișierele nu mai sunt acolo, dar, dintr-un motiv oarecare, Android nu reflectă creșterea memoriei disponibile…

vreun indiciu?

Vă mulțumesc!

Matias.

Comentarii

  • ce telefon? unele servicii se sincronizează cu cloud-ul, așa că s-ar putea să se fi întors. încercați să ștergeți cache-urile și vedeți cu managerul de fișiere ce fișiere/foldere ocupă spațiu. –  > Por Iftekhar.
  • Aplicația CCleaner va scăpa de acele fișiere în mod corespunzător. –  > Por Ethan Z.
3 răspunsuri
Joaquin

Am găsit o modalitate de a elibera memoria:

  1. Conectează-ți telefonul la un PC.
  2. Deschideți memoria cu Exploratorul de fișiere. Fie „Card”, fie „Telefon”
  3. Deschideți fișierul LOST.Dir
  4. Ștergeți fișierele din acel dosar.

Acesta pare a fi coșul de gunoi pentru Android.

Cel mai bun!

Comentarii

  • Am făcut o căutare pentru „LOST.Dir” nu a apărut nimic totuși 🙁 –  > Por Daniel Tonon.
saviour123

Uneori este posibil să nu se reflecte până la repornire. În plus, thumbnail-urile ar fi recreate odată ce deschideți din nou imaginile. Efectuați un restart sau o repornire.

Comentarii

  • Vă mulțumim pentru răspuns. Am repornit telefonul și tot aceeași cantitate de spațiu liber. Am deschis Sdcard0 cu un explorator în telefon și nu pot vedea unele foldere, știu pentru că Sdcard0 arată 1..57GB folosit și când intru în folder, selectez toate folderele apoi obțin proprietăți, este doar 70MB deci sunt fișiere ascunse pe care nu le pot vedea… Trebuie să fac root la telefon?  > Por Matias.
  • Nu, nu v-aș recomanda să vă rootați telefonul decât dacă știți ce faceți, deoarece asta anulează garanția și vă poate strica telefonul – user180068
user209053

Am avut aceeași problemă pe vechiul meu dispozitiv ZTE blade 2.2 pe care îl folosesc pentru a asculta cărți audio. Când am șters niște fișiere folosind browserul de fișiere linux, cantitatea de spațiu liber de pe dispozitiv nu a crescut.

După câteva săpături, am găsit fișierele „eliminate” în interiorul unui folder numit „.Trash-1000”. Ștergerea acestora a eliberat tot spațiul pierdut.

Sper că acest lucru vă ajută.

Comentarii

  • Mulțumesc, mi-am dat seama cum să șterg fișierele din memoria internă. –  > Por Matias.