android nu va reseta din fabrică (Android, Resetare Din Fabrică, 6.0 Marshmallow, Fastboot, Motorola Moto G2)

doar un tip a intrebat.

deci, am avut probleme cu telefonul meu în ultima vreme, așa că am decis să fac un backup al datelor și să fac o resetare din fabrică, dar de fiecare dată când vreau să o fac, butonul ”reset phone” nu funcționează, nici măcar nu pot să-l apăs, am încercat și să fac un hard reset, dar când ajung la ecranul unde aleg resetarea din fabrică (ecranul unde apare un tip android care spune ”no commands”), nu există comenzi de ales, așa că și asta e un lucru negativ pentru resetare, mulțumesc anticipat…

Comentarii

 • Se pare că va trebui să recurgi la fastboot și firmware-ul stock. –  > Por Aaron Gillion.
 • cum fac asta –  > Por doar un tip oarecare.
 • O căutare rapidă pe Google: XDA Moto G Ghid de flashing XDA –  > Por Aaron Gillion.
 • Poate că verificați tag-wiki-ul nostru factory-reset, care menționează și o modalitate alternativă de a face o resetare din fabrică, care nu necesită fastboot. Vedeți și dumneavoastră: Cum se face o resetare din fabrică –  > Por Izzy.
 • Așteaptă: „Tipul de la Android care spune „fără comenzi”? Asta sună ca și cum ați fost deja la dispozitivele dvs. personalizate recovery și ați șters /system și/sau /recovery, astfel încât să nu mai aibă niciun sistem de operare instalat. În acest caz, ai dat-o în bară rău de tot, iar flasharea unui nou firmware prin fastboot este singura soluție. –  > Por Izzy.
3 răspunsuri
Hariharan Marimuthu

nu vă faceți griji. Fă doar ce îți spun eu:

 1. Oprește-ți Motorola Moto G 2nd Gen(mă refer la moto G2).
 2. După aceea țineți apăsat butonul Volum în sus și Volume Down timp de aproximativ 2-3 secunde.
 3. În timp ce țineți în continuare apăsate aceste taste, apăsați tasta Power pentru o scurtă perioadă de timp și eliberați toate butoanele.

 4. Selectați apoi opțiunea Recovery (Recuperare) utilizând pentru a naviga Volume Down, și pentru a confirma volumul sus.

 5. În pasul următor, țineți apăsat butonul Volume Up timp de câteva secunde când pe ecran apare un logo Android.
 6. În timp ce țineți apăsată tasta Power apăsați și eliberați butonul Creștere volum de volum.
 7. Apăsați Volum jos pentru a alege „ștergere date/reinițializare din fabrică”, apoi apăsați tasta Power pentru a confirma.
 8. Selectați „Yes–delete all user data” (Da – ștergeți toate datele utilizatorului). Utilizați Volumul în jos pentru a derula și Alimentare pentru a selecta.
 9. Pentru a reporni telefonul, selectați „reboot system now” (repornire sistem acum).

  Succes! Resetarea hard reset este realizată!

Sursa : Toate creditele merg la hardreset.info

Comentarii

 • Acest lucru nu îl va ajuta pe OP, sistemul său de operare este corupt conform conversației de mai sus. Luați în considerare furnizarea de instrucțiuni de bliț fastboot mai degrabă decât instrucțiuni de resetare, pe care el le-a încercat deja. –  > Por Aaron Gillion.
 • Tocmai am avut aceeași problemă cu un Moto G2: nu am reușit să apăs pe butonul de resetare. Așa că am încercat instrucțiunile dvs. și a funcționat perfect. Mulțumesc. –  > Por Paolo.
 • @Aaron Gillion – cum dăm instrucțiuni de bliț ? Mă confrunt cu aceeași problemă cu Android One și, de asemenea, dacă se pornește, se blochează pe ecranul de întâmpinare. –  > Por Rat-a-tat-a-tat Ratatouille.
Stan

dar când ajung la ecranul unde aleg resetarea din fabrică (ecranul unde apare un tip android care spune ”no commands”), nu sunt comenzi de ales, deci și asta e tot un aspect negativ pentru resetare, mulțumesc anticipat…

Acest ecran ”fără comenzi” face de fapt parte din proces. Când obțineți acest ecran, continuați cu pasul 6. așa cum am explicat mai devreme.

 1. În timp ce țineți apăsată tasta Power, apăsați și eliberați tasta Volume Up, apoi eliberați Power’

Și eu am primit ecranul „no commands”, dar după ce am verificat acest suport motorola am găsit aproximativ aceiași pași descriși mai devreme și a funcționat!

Mult noroc!!!

Nadav Tasher

Încearcă să instalezi TWRP, sau doar să deblochezi dispozitivul. când deblochezi dispozitivul, acesta se va reseta din fabrică și dacă vrei poți instala TWRP. pentru a debloca dispozitivul, deschide „Developer Options/Settings” în aplicația de setări și dă click pe „Allow OEM Unlock[ing]”. apoi intră în fastboot și pe calculator scrie:

fastboot oem unlock [Unlock Key From Motorola's Website]