Ar putea rooting Nvidia Shield Tablet urmând acest ghid de cărămidă dispozitivul meu? (Android, Înrădăcinare, Nvidia Shield)

G12350 a intrebat.

Am primit recent o tabletă Nvidia Shield Tablet. Am cumpărat un card SD de 32GB și aș dori să-l folosesc pentru a instala aplicații (sau cel puțin o parte din date) pentru a ușura greutatea memoriei interne. Cu toate acestea, singura modalitate de a realiza acest lucru este prin înrădăcinare.

Sunt conștient de faptul că îmi va șterge datele și am găsit un ghid aici.

Dispozitivul meu rulează android 5.0.1 și nu l-am mai înrădăcinat niciodată.

 • Ar funcționa cu siguranță metoda prezentată mai sus cu dispozitivul meu?

 • Ar putea această metodă să îmi brickuiască tableta?

 • Este predictibil bricking-ul – se întâmplă din cauza a ceva făcut greșit sau se poate întâmpla la întâmplare din întâmplare sau în funcție de diferite lucruri?

 • Ce poate cauza căderea dispozitivului?

 • Este foarte probabil ca dispozitivul meu să fie brickuit?

 • Ce trebuie să fac în cazul în care dispozitivul devine bricked?

 • Ce măsuri de precauție ar trebui să iau și ce lucruri ar trebui să fac înainte, în timpul și după ce îmi înrădăcinez dispozitivul?

 • Cum pot fi în siguranță în timp ce dispozitivul este înrădăcinat?

 • Înrădăcinarea ar însemna că îmi voi pierde funcționalitatea unor lucruri de pe Android normal, de exemplu Google Play și internetul?

 • Cum aș putea să îmi dezrădăcinez dispozitivul?

 • După aceasta, cum aș putea să îl re-rootesc din nou?

 • Și dacă aveți vreun sfat cu privire la înrădăcinare, vă rog să-l împărtășiți.

Comentarii

 • Știu că am răspuns deja la întrebările tale în răspuns, dar mă întrebam doar. De ce vrei să faci root pe tableta ta? Ce încerci să obții de pe urma ei? De multe ori prietenii mei vor ca dispozitivele lor să fie rootate și când îi întreb de ce, nu-mi pot da un răspuns. Adică, până la urmă, este dispozitivul tău, poți face ce vrei cu el. Dar sunt doar curioasă. =p –  > Por jer3my.
 • Intenționez să folosesc acest lucru pentru a avea posibilitatea de a instala aplicații și date de aplicații pe cardul SD. –  > Por G12350.
 • Oh derp. Dacă citeam din nou partea de sus a postării, aș fi știut. Lol Da, ar fi frumos să poți muta complet aplicațiile pe cardul SD fără root. –  > Por jer3my.
 • Știi vreo modalitate de a face acest lucru? –  > Por G12350.
 • Lucruri pe care ar trebui să luați în considerare editarea (epurarea): 1) Ce poate cauza că dispozitivul să se blocheze? — prea larg, 2) Ce trebuie să fac dacă dispozitivul se brickuiește? — întrebați dacă numai dacă se întâmplă, 3) Este foarte probabil ca dispozitivul meu să fie brickuit? — deja acoperit în Ar putea această metodă să îmi brickuiască tableta? — nu vă mai lăsați iar, 4) Cum pot fi în siguranță cât timp dispozitivul este înrădăcinat? — o altă întrebare, 5) Cum aș putea să-mi dezrădăcinez dispozitivul? și După aceasta, cum aș putea să îl re-rootesc din nou? — deja răspuns pe acest site, 6) Și dacă aveți vreun sfat despre rooting vă rog să îl împărtășiți. — fără păreri vă rog. –  > Por Firelord.
1 răspunsuri
jer3my

În primul rând, acel ghid este luat de pe XDA, site-ul pe care îl folosesc pentru toate dispozitivele mele Android și este;este cel pe care îl recomand tot timpul tuturor celor care caută să facă root, să blicheze ROM-uri și alte lucruri cu dispozitive mobile.

Deci da, acel ghid va funcționa pentru tine.

Înrădăcinarea înseamnă, practic, să vă permiteți accesul root la dispozitiv. Permițându-vă să schimbați cam orice pe dispozitiv. Fie că este bun sau rău, alegerea este a ta.

„Cu o mare putere, vine o mare responsabilitate”.

Prin rootingul dispozitivului dumneavoastră aveți încredere că dezvoltatorii care fac aplicații care solicită acces root știu ce fac. Cu acces root, aceștia au acces la tot felul de lucruri pe care în mod normal nu le-ar avea.

În ceea ce privește blocarea dispozitivului, este greu în zilele noastre să vă „blocați” dispozitivul, dar este posibil. Cea mai obișnuită „soft brick” este ușor de recuperat. De multe ori, un simplu flash al unei imagini stoc va anula tot ceea ce ați făcut. IT este disponibil de la Nvidia și poate fi găsit aici.

Metoda prezentată mai sus ar funcționa cu siguranță cu dispozitivul meu?

Da.

Ar putea această metodă să-mi blocheze tableta?

Din punct de vedere tehnic, da, dar șansele sunt mici. Cablurile defecte, întreruperile de curent și altele ar putea face ca procesul să eșueze.

Este predictibil bricking-ul – se întâmplă din cauza unui lucru făcut greșit sau se poate întâmpla la întâmplare, din întâmplare sau în funcție de diferite lucruri?

A se vedea mai sus.

Ce poate provoca brickarea dispozitivului?

Bricking-ul este cauzat, practic, atunci când stricați capacitatea telefonului de a porni în boot-loader sau de a accepta comenzi de la un computer. Multe alte lucruri vor împiedica telefonul să funcționeze, dar alte lucruri sunt, de obicei, ușor de reparat. Problemele mari sunt cauzate de ceva ce nu merge bine în timp ce boot-loader-ul este modificat. Dacă distrugeți boot-loaderul, nu mai există boot-loader la care să ajungeți pentru a putea repara lucrurile. Acest post explică destul de bine acest lucru.

Este foarte probabil ca dispozitivul meu să fie bruiat?

Încă o dată, puțin probabil, dar orice este posibil.

Ce trebuie să fac dacă dispozitivul devine bricked?

Dacă încă mai puteți ajunge la boot-loader, începeți procesul din nou, flash imaginea de fabrică stock de la Nvidia. Atâta timp cât puteți ajunge la boot-loader, dispozitivul poate fi reparat. De 9 ori din 10 ori.

Ce măsuri de precauție ar trebui să iau și ce ar trebui să fac înainte, în timpul și după înrădăcinarea dispozitivului meu?

Folosiți cablul furnizat împreună cu dispozitivul. Asigurați-vă că dispozitivul are o autonomie de cel puțin 70% înainte de a începe procesul.

Cum pot rămâne în siguranță în timp ce dispozitivul este înrădăcinat?

Instalați și permiteți accesul la root numai de la aplicațiile despre care oamenii au postat că funcționează așa cum trebuie.

Înrădăcinarea ar însemna că pierd funcționalitatea unor lucruri de pe Android normal, de exemplu Google Play și internetul?

Înrădăcinarea ar putea duce la pierderea unor funcționalități pe anumite dispozitive. Dar eu am versiunea doar WiFi a tabletei Nvidia Shield Tablet și nu am pierdut nicio funcționalitate.

Cum aș putea să-mi dezrădăcinez dispozitivul?

Majoritatea aplicațiilor de superutilizator(controlează ce primește acces root și ce nu) oferă opțiuni de dezrădăcinare în setările lor. Știu că aplicația SuperSu face acest lucru.

După aceasta, cum aș putea să îl re-rootesc din nou?

Pur și simplu repetați din nou procesul din ghid.

Nu ezitați să puneți orice alte întrebări aveți.

Comentarii

 • Când repornesc în bootloader, dispozitivul nu mai apare în linia de comandă când tastez „adb devices”. Nu pot emite nicio comandă din această cauză. Cunoașteți o soluție? –  > Por G12350.
 • @firelord sigur că nu este nicio problemă. –  > Por jer3my.
 • @G12350 uneori am avut dispozitive care nu se afișează prin intermediul dispozitivului adb. Dar ele încă răspund la comenzi. Cât de departe în ghid ai ajuns? Aveți driverele instalate? –  > Por jer3my.
 • Mulțumesc mult! Mi-am partiționat cardul SD în jumătate și acum folosesc Link2SD. Funcționează de minune și economisesc foarte mult spațiu. –  > Por G12350.
 • Mă bucur că funcționează pentru tine. Îmi pare rău pentru răspunsurile întârziate. A fost un weekend ocupat. Lol –  > Por jer3my.