Camera frontală de pe Samsung Galaxy S nu funcționează în aplicația aparat foto, Gtalk sau Skype – Cum pot să o folosesc? (Android, Samsung Galaxy S, Camera, Camera Frontală)

trampster a intrebat.

Unul dintre motivele pentru care mi-am luat Samsung Galaxy S a fost că are o cameră frontală.

Cu toate acestea, am constatat de când l-am cumpărat:

  • Aplicația aparat foto nu o pot folosi
  • Gtalk nu suportă apeluri video pe android
  • Skype nu este suportat (Update: skype a anunțat suport, dar nu funcționează încă pe Galaxy S și este doar voce)

Deci, ce pot face de fapt cu camera frontală sau mi-am irosit banii?

Comentarii

  • Ce operator de telefonie? Am observat că Sprint a declarat în publicitatea lor că oferă chat video fără o conexiune wifi, ceea ce este o dig la iphone. –  > Por Ed.T.
  • Am crezut că poți măcar să faci o fotografie cu camera frontală… dar nu am reușit să setez camera în modul frontal pentru a face acest lucru. –  > Por Eric Warriner.
5 răspunsuri
GAThrawn

Aplicația integrată Camera de pe Galaxy S poate folosi camera frontală. Se numește „Self Shot Mode” și am folosit-o pe a mea o dată sau de două ori, cea mai ușoară modalitate de a face o fotografie rapidă cu tine și un prieten atunci când nu mai este nimeni în jur pentru a face poza.

Deschideți aplicația aparatului foto, apăsați simbolul pătrat din stânga sus (butonul de mod), apăsați Self-Shot, zâmbiți la persoana amuzantă de pe ecran!

Actualizare noiembrie 2010: Ca o actualizare, versiunea oficială Samsung Froyo a schimbat modul în care funcționează acest lucru, există o nouă pictogramă în partea din stânga-sus a ecranului camerei, care arată ca o cameră cu săgeți rotative în jurul ei, apăsând acest buton se schimbă între camera frontală și cea din spate. Imaginea noului buton pentru a schimba între camere

Vedeți această imagine tabel pentru o listă cu modelele Galaxy S dispun de camera frontală (și alte diferențe între modelele din gamă).

Comentarii

  • Nu găsesc acest mod „Self-shot”. Văd „Single Shot”, „Smile Shot”, „Panorama”, „Beauty”, „Continuous”, „Vintage”, „Add me”, „Action Shot” și „Cartoon”. –  > Por GWLlosa.
  • @GWLL Pagina 51 din manualul Samsung GT-I9000 Galaxy S samsung.com/download/… sau dacă preferați o fotografie (neclară) a telefonului meu făcută de un alt telefon jard.co.uk/random/IMG00021-20101013-0152.jpg –  > Por GAThrawn.
  • Butonul pentru camera frontală se află pe ecranul din dreapta sus al lui Epic!!!!! – dan
Kaitsu

Măcar eu am folosit camera frontală pentru apeluri telefonice video. Pare să funcționeze destul de bine între telefoanele Samsung Galaxy S, nu am testat încă cu alte telefoane.

Jere.Jones

Am scris o aplicație care folosește camera frontală a EVO și Epic. Este o prostie, dar este gratuită 🙂 Consultați „RealMirror”.

Comentarii

  • Există o aplicație numită doar Mirror care face același lucru și este și ea gratuită. –  > Por Barfieldmv.
TREE

qik și fring suportă amândouă video chat-ul folosind acea cameră, dar numai cu alți utilizatori de telefoane mobile care folosesc qik, respectiv fring. fring a fost lansat cu suport skype, dar acesta a fost rapid dezactivat după o ceartă între cele două companii.

În momentul de față (octombrie 2010), nu pare să existe nicio modalitate de a face videochat de la android la un PC. 🙁

Actualizare: Există o versiune scursă a Yahoo IM care include video chat: http://phandroid.com/2010/10/19/yahoo-video-chat-app-leaked-thanks-to-mytouch-4ghd-rom/

Actualizare (17.12.2010): http://www.oovoo.com/ are acum un client în versiune beta care va permite chat video pentru PC <-> android. În prezent, Epic este susținut, dar ei spun că este „în curând” pentru alte telefoane Galaxy S.

Comentarii

  • Nu există o versiune fring pentru PC. Asta e bs omule! –  > Por Dmitriy Likhten.
Yevgeny Simkin

În conformitate cu specificațiile lor ACEST este modul în care un dezvoltator ar putea profita de cameră. Aș fi foarte surprins dacă aplicația preinstalată a camerei nu ar face acest lucru, dar ideea este că este cu siguranță accesibilă lumii exterioare pentru a profita de ea, așa că este doar o chestiune de timp până când cineva o va face (dacă nimeni nu a făcut-o încă).

Dacă ai mai mulți bani pe care ai vrea să-i cheltuiești și abia aștepți să o folosești, îți pot scrie o aplicație care să facă poze cu acea cameră pentru aproximativ 500 de dolari. 🙂