Care este diferența exactă între binarele de utilizator și cele de ing? (Android, Sistem)

luas a intrebat.

Care este diferența exactă între binariile user și eng pentru un telefon (dispozitiv mobil)? Acestea sunt două dintre variantele de construcție. Vreau să știu care este diferența exactă dintre ele.

Comentarii

  • Ce este acest user și eng binaries despre care vorbiți? Aveți un link către site-ul de unde le putem descărca? –  > Por geffchang.
  • Aș dori să știu care este diferența dintre cele două build_flavor’s,adică eng și user build în android. –  > Por luas.
1 răspunsuri
user23414

„Eng” este prescurtarea pentru inginerie AKA developer build. Aceste build-uri au activate diverse facilități de logare pe care nu le vedeți pe build-urile obișnuite de „producție”. În mod normal, nu doriți să flashați astfel de build-uri pe telefon.

Comentarii

  • Mulțumesc, dar vreau să știu lucrurile în detaliu, ce toate facilitățile de logare sunt activate care vorbești despre inginerie AKA dezvoltator build.Can vă rugăm să mă lumineze. –  > Por luas.
  • configurația exactă a build-ului „eng” depinde de producător/model. acesta este doar un build utilizat intern de către producător în timp ce dezvoltă un produs. se poate schimba chiar și pentru același produs. – utilizator23414
  • Eng builds conține, de obicei, hack-uri specifice producătorului dispozitivului și aplicații de testare. În special elemente legate de rețea. Adesea eng build-ul permite accesul la meniuri de servicii ascunse și la părți ale sistemului de operare care nu este altfel prezent, inclusiv la bootloaderi deblocați. Din nou, totul depinde de hardware și de producător. –  > Por not2qubit.

Tags: