Ce înseamnă eroarea 923 la descărcarea aplicațiilor din Google Play Store? (Android, Google Play Store, Instalare, Eroare De Sistem)

Jordann Gross a intrebat.

Am văzut această eroare de câteva ori până acum, se pare că apare numai atunci când instalez o aplicație prin interfața web Google Play. Nu am văzut-o la instalarea aplicațiilor direct de pe dispozitivul meu mobil. Dispozitivul este destul de nou și are mai mult decât suficient spațiu liber pe disc.
Nu am găsit nimic pe aici încă despre această eroare specifică. După o nouă încercare, se descarcă fără probleme, așa că, deși este departe de a se bloca, sper să obțin o idee despre ce se întâmplă aici.
StackExchange listează doar eroarea 923 ca fiind o AndroidRuntime(923) eroare, dar nu văd cum poate fi aceasta cauza aici.
Captură de ecran atașată cu eroarea în olandeză.


Eroare – ‘Game’ nu a putut fi descărcat din cauza unei erori. (923)

4 răspunsuri
Jordann Gross

Se pare că eroarea 923 este legată de întregul proces de descărcare, cache, stocare, instalare, etc. Oamenii o primesc cel mai des în Google Play, dar uneori și în afara acestuia. majoritatea sugestiilor de rezolvare se reduc la:

  • Settings > Apps > Running > opriți toate serviciile (legate de Google) care rulează
  • Settings > Apps > All > Google Play Store > Ștergeți datele și ștergeți memoria cache
  • Reporniți telefonul, totul ar trebui să fie bine acum

Am găsit destul de multe răspunsuri utile pe internet în afara StackExchange (există!), așa că mi-am răspuns deja la propria întrebare. Sugestii / completări întotdeauna binevenite. 😉

Comentarii

  • Acum nu pot nici măcar să folosesc Google Play 🙁 –  > Por Adil Malik.
  • Nu se poate încărca și afișează un Retry buton ca și cum nu aș fi conectat la internet. Sunt conectat !!! –  > Por Adil Malik.
  • Nici măcar nu a trebuit să repornesc telefonul în cazul meu. –  > Por topher.
wbogacz

Am constatat că această eroare apare la mine când fac „push” de pe site-ul web al Google Play Store pe telefon. Întotdeauna am atribuit-o faptului că wireless-ul meu nu este în permanență ON la telefon; acesta restabilește conexiunea după ce revine din sleep. Când trezesc telefonul după „push”, găsesc eroarea și pagina aplicației respective din Google Play Store în direct, pe telefon, gata să încerc din nou instalarea. Apăsarea din nou pe butonul de instalare are succes.

[UPDATE 2015/01/02] Acest lucru s-a întâmplat din nou AZI, la aeroport, unde wifi-ul a fost PUTERNIC. Încă un vot pentru eșecul legat de wifi. Nici măcar nu a fost nevoie de o repornire; actualizarea a avut loc în mod normal atunci când a fost conectat la wifi-ul de acasă.

Comentarii

  • Da, acesta este exact cazul pe care l-am experimentat și l-am descris. 🙂 După câteva cercetări online am văzut că oamenilor pare să li se întâmple și în alte cazuri, deși mie nu mi s-a întâmplat. –  > Por Jordann Gross.
Francis

Am primit aceeași eroare deoarece WiFi-ul meu se deconectează atunci când telefonul intră în „sleep”, dar când am scos telefonul din modul sleep și am reîncărcat, totul a fost în regulă. Doar nu lăsați telefonul să intre în modul „sleep”.

gcb

Este vorba doar de lipsa de stocare.

singurul lucru care are sens pentru a rezolva această eroare pe răspunsul acceptat este pasul de ștergere a cache-ului.