Ce înseamnă mesajul „Apelurile normale sunt restricționate de controlul accesului”? (Android, 5.1 Lollipop, Apeluri)

user56reinstatemonica8 a intrebat.

Încerc să sun pe cineva de pe un telefon Android (UK, dual SIM), dar în loc să sune, primesc aproximativ 6 secunde de tăcere, apoi un mesaj de sistem pop-up (text simplu într-o casetă while):

Apelurile normale sunt restricționate de controlul accesului

Bine

Apoi încercarea de apel se încheie.

Ce înseamnă acest lucru? Telefonul meu a funcționat bine mai devreme, nu am instalat nimic sau schimbat vreo setare, am credit, etc etc.


Am văzut o întrebare în care cineva cu același mesaj de eroare întreba cum să detecteze programatic această stare, dar soluția rapidă sugerată de ei, de a activa și dezactiva modul avion, nu a rezolvat imediat problema (și nu mă ajută să înțeleg ce înseamnă).

2 răspunsuri
Paul Haley

Nu este o problemă de rețea, este o problemă de dispozitiv.

Am testat prin schimbarea SIM-ului. SIM-ul cu problema a fost schimbat cu un alt telefon și a funcționat bine. SIM-ul de la handsetul care funcționa a fost schimbat în cel cu defecțiune și a avut exact aceeași problemă. Acest lucru dovedește că este vorba de un dispozitiv, nu de o problemă de rețea.

Comentarii

  • Am avut această problemă cu un dispozitiv în zone în care semnalul în rețeaua respectivă era slab. Nu am avut aceeași problemă cu aceeași cartelă SIM pe un alt dispozitiv în aceeași zonă sau cu aceeași cartelă SIM și același dispozitiv într-o zonă diferită.  > Por user56reinstatemonica8.
beeshyams

Este o problemă legată de operator – nu de Android sau de dispozitiv . A se vedea

Acest lucru este cauzat de furnizorul tău. Ar trebui să îi sunați și să le explicați problema….

(și trimite la discuția de pe forumul Android)

Comentarii

  • Este posibil să fie nevoie să vă înregistrați pentru a vedea firul MIUI și căutați thread-116409-1-1-1.htm . Eu l-am luat de la Căutare pe Google care are multe alte referințe –  > Por beeshyams.
  • A fost rezolvată problema ta? –  > Por beeshyams.