Ce înseamnă o bifă pe o miniatură de site? Și cum se poate elimina? (Android, Chrome Pentru Android)

Једноруки Крстивоје a intrebat.

Folosesc Chrome canary și a apărut această bifă. Nu știu de ce a apărut și ce înseamnă? Pagina este marcată, dar și altele de aici sunt, dar nu există marcaj; pagina nu este salvată pentru citire offline. Vreo idee?De asemenea, cum îl pot elimina?!(Faceți clic pe imagine pentru a o mări)

3 răspunsuri
Jonny Wright

Înseamnă că site-ul este descărcat pentru vizualizare offline. Este posibil să o fi făcut din greșeală, dar asta înseamnă pictograma (dacă Google nu a schimbat semnificația în construcția Canary, ceea ce mi se pare foarte puțin probabil).

Comentarii

  • Tocmai am salvat o pagină pentru citire offline și are același semn, dar este afișată în descărcările din chrome, dar această pagină nu este acolo. Trebuie să fie că Chrome a luat-o razna, deoarece este vorba de o construcție experimentală. Și sunt 100% sigur că nu am salvat această pagină. Cu toate acestea, știți în ce dosar/loc chrome stochează paginile pentru citirea ofline nu este folderul Downloads..? –  > Por Једноруки Крстивојее.
  • Sunt aproape sigur că este în folderul apps data, deci nu este accesibil (fără root). Ai putea încerca să intri în modul de zbor și să încerci să accesezi site-ul (pentru a vedea dacă este disponibil offline). S-ar putea foarte bine să fie o defecțiune cu Chrome, deoarece executați o versiune Canary build. –  > Por Jonny Wright.
  • Păcat că telefonul nu este înrădăcinat, așa că nu pot săpa acolo. Ei bine, se pare că este salvat, dar un fel de, pentru că doar o imagine și un titlu din acea pagină fără css este încărcat atunci când im nu este conectat la internet. Am încercat să o salvez și apoi să șterg pagina salvată, dar semnul e tot aici, deci trebuie să fie până la chrome. –  > Por Једноруки Крстивојее.
Narelle

După ce am încercat fără succes remedii destul de complexe sugerate pe forumurile Google, am ajuns să fac clic pe cele trei puncte de lângă bara de căutare, să merg la descărcări și să caut site-ul cu marca de verificare (folosind lupa din partea de sus a pg.) Am făcut clic pe cele trei puncte de lângă lista de descărcări de pe site și am făcut clic pe ștergere, iar căpușa enervantă a dispărut.

Comentarii

  • Vă mulțumesc!!! Am scăpat în cele din urmă de decoratorul de pictograme enervant folosind acest răspuns –  > Por lance-java.
Edelweiss Chandra

Roagă-te. Ștergeți datele din Chrome.

Mergeți la App Info sau Application Manager sau ce-o fi → Chrome → Storage & memory → Manage space → Clear all data.

Acest lucru este lucrat pentru mine.

Comentarii

  • OP a vrut să știe ce este semnul de verificare, nu cum să îl elimini. –  > Por Zackary.
  • @Zackary titlul spune altceva: „Și cum se înlătură” 🙂 –  > Por Izzy.