Ce se întâmplă dacă eliminați manual fiecare lansator de pe telefon? (Android, Lansator)

Carcigenicate a intrebat.

Cineva de pe G+ cere ajutor, susținând că a dezinstalat din greșeală fiecare launcher de pe telefon. A spus că telefonul său este blocat la „logo-ul companiei” atunci când pornește telefonul (mie îmi sună ca o cărămidă).

El spune că telefonul său este înrădăcinat, deci este posibil.

Nu am mai făcut niciodată ceva atât de prost până acum (și nici nu plănuiesc să fac), așa că nu pot verifica ce se întâmplă.

Dacă dezinstalezi orice launcher de pe telefonul tău Android, ce se întâmplă când îl pornești? Chiar va refuza să pornească corect dacă nu ai un launcher instalat?

Comentarii

  • Nu cred că nu poți să elimini launcherul implicit…Probabil că a mai încurcat ceva… -.  > Por Anulează.
  • Probabil că poți. Poți elimina aplicațiile integrate dacă ești înrădăcinat, așa că, dacă nu au „protecție specială” pe launcherul implicit, ar trebui să fie posibil. –  > Por Carcigenicate.
  • Acest lucru se poate întâmpla: Mi-am șters singurul Launcher și APK – Ecran negru. Vă rugăm să ajutați! și așa ca aceasta: Cum să recuperezi un telefon Android dacă Launcherul a fost pus în carantină din greșeală? –  > Por Firelord.
4 răspunsuri
V T Vishwanath

Launcherul este o aplicație care oferă o interfață între utilizator și alte aplicații. putem șterge launcherul implicit prin acces root. dacă launcherul implicit este eliminat (presupunând că nu este instalat niciun alt launcher pe telefon), atunci sistemul de operare va funcționa, dar nu putem accesa alte aplicații de pe telefon și se pare că telefonul se prăbușește.

Deci, atunci când reporniți fără un lansator, acesta nu va merge la nicio pagină de pornire, deoarece nu există niciun lansator. Deci,

1> It may show a blank screen 
2> It may show company symbol with sound 
3> Some times it shows "system stopped working" message

În această situație, dacă resetați telefonul din fabrică (folosind boot loader), atunci nici nu veți putea obține lansatorul, deoarece aplicația implicită din ROM este ștearsă.

Pentru a rezolva acest lucru trebuie să instalați din nou ROM-ul puteți, de asemenea, să faceți backup-ul datelor necesare(Folosind recuperarea personalizată).

Puteți, de asemenea, să porniți telefonul și să instalați launcherul din Play Store folosind laptopul/calculatorul.mergeți la Magazin Play în PC și apăsați pe install pe orice lansator și acesta se va instala pe telefon (trebuie să vă conectați telefonul la internet și să vă conectați din același cont Google).

Puteți instala aplicația launcher folosind un fișier zip. Blițând un fișier zip corespunzător (care conține aplicația launcher) în recuperare personalizată.

Patryk Michalik

Ei bine, dacă telefonul nu se blochează după ce ați eliminat launcherul, ar trebui să fie bine. Atâta timp cât dispozitivul dvs. este prevăzut cu un fel de asistent vocal, ar trebui să îl puteți folosi pentru a deschide Play Store și apoi să descărcați un nou launcher. De asemenea, ați putea aștepta până când primiți o notificare de la o aplicație care vă va permite să accesați Play Store sau browserul.

Udayabhaskar
  1. Cereți-i prietenului dvs. să vă sune la numărul dvs. Dacă telefonul sună, jumătate din problemă este rezolvată. Nu puteți răspunde la apel, deoarece ecranul este gol.
  2. Când apelul respectiv este deconectat și aveți un ecran negru, trageți-l în jos și activați Bluetooth. 3.cereți-i prietenului dvs. să se conecteze prin Bluetooth și trimiteți un fișier apk launcher prin bt. 4.instalați apk-ul launcher. Și bucurați-vă.

Comentarii

  • Se blochează la logo-ul producătorului în timpul pornirii. În niciun caz nu ar putea accepta apeluri. –  > Por Carcigenicate.
Mitch

răspunsul referitor la faptul că un prieten poate suna poate funcționa.

Acesta este modul în care im folosind telefonul meu în prezent. Situație ușor diferită în sensul că lansatorul propriu-zis pentru modul de economisire a energiei ultra este dezactivat, dar după ce primesc un apel pot să mă strecor în câteva meniuri.

Cel puțin oferă acces la apeluri și mesaje text și vă poate câștiga timp pentru a găsi o soluție adecvată.

Totuși, fără lansator, a trebuit să deschid câteva lucruri înainte de a încheia apelul, altfel se revenea la un ecran alb inaccesibil. Trucul meu a fost să apăs pe butonul „add call” și de acolo puteam deschide contactele și alte câteva ecrane și meniuri. După aceea, ecranul de blocare se dezvăluia în cele din urmă în loc de ecranul gol.