Chrome afișează un ecran negru la redarea unui clip video, dar funcționează bine pe ecran complet (Android, 4.1 Jelly Bean, Chrome Pentru Android, Video, Android Tv)

MW_hk a intrebat.

Am o tabletă și un stick TV Android. Ambele sunt pe Android 4.1 JB.

Am un fișier video MP4. Pe tabletă, MP4-ul se redă bine în interiorul browserului Chrome. Dar pe stick-ul meu Android TV, apare un ecran negru și gol! Am putut vizualiza videoclipul doar atunci când este în modul fullscreen.

Bănuiesc că este vorba de dimensiunea videoclipului sau de afișaj. Poate că era prea mic pentru a fi văzut în modul normal.

Are cineva vreo idee despre cum să rezolvăm această problemă?

Comentarii

  • Care este rezoluția și formatul și codificarea video și rezoluția ecranului stick-ului tv?Este un format video cu rezoluție 4K? Încercați să redați un alt videoclip de aceeași rezoluție în android tv stick. –  > Por Lucky.
2 răspunsuri
Dan Hulme

Dacă fiecare video se comportă în acest fel, ar putea fi un bug în driverul de afișare pentru stick-ul tău TV. Atunci când un video se redă pe tot ecranul, decodorul video scrie video-ul decodat direct în framebuffer, o parte specială a memoriei care conține imaginea care este afișată. Atunci când un videoclip este redat în interiorul unei alte ferestre, acesta utilizează în schimb un suprapunere, care este o modalitate de a combina ieșirea video și restul ecranului.

Dacă redarea videoclipurilor funcționează pe tot ecranul, dar nu și în interiorul unei alte ferestre, acest lucru ar putea fi un simptom al unei erori în partea din driverul de afișare care gestionează suprapunerile. Ați putea verifica la producător pentru a vedea dacă o versiune actualizată a ROM-ului remediază eroarea.

Karan Raj Baruah

Are legătură cu faptul că rezoluția pe care încercați să o redați este prea mare pentru a fi redată în modul normal și, prin urmare, ecranul alb.

Oricum, mai degrabă decât să folosiți Google Chrome pentru videoclipuri, v-aș recomanda MX Player, care este un player media foarte capabil și acceptă majoritatea videoclipurilor.

Comentarii

  • vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns! dar de fapt, fac o programare de aplicații Android care are nevoie de un webview (plus clientul webchromec), astfel încât trebuie să mă asigur că videoclipul funcționează pe chrome…….Am putea rezolva ceva?? mulțumesc!!! –  > Por MW_hk.