Comandă vocală la schimbarea paginilor pe ecranul de pornire (Android, Samsung Galaxy S 2, Setări, Text To Speech, Accesibilitate)

Shammy a intrebat.

Pe ecranul principal de pornire, atunci când glisez între diferitele pagini, o voce spune „pagina 1 din 2” „pagina 2 din 2” etc. Acest lucru se întâmplă și atunci când telefonul meu este în modul silențios și în afara modului de condus. Cum pot scăpa de ea sau cel puțin să o fac silențioasă în timp ce telefonul meu este în modul silențios?Foarte apreciat!

Comentarii

  • Verificați dacă funcția TalkBack este activată în secțiunea Accesibilitate din meniul de setări. –  > Por ZnewmaN.
  • Nu pot posta un răspuns încă, deși am un rep de 101. Oricum, aveam aceeași problemă pe S2-ul meu – am descoperit că era din cauză că aveam LastPass instalat și activat în Servicii. Poate că dacă vreun Serviciu (TalkBack, LasPass) este Activat S2-ul vorbește când întorci paginile. Dezactivarea ambelor servicii pe S2 a oprit solicitarea vocală. –  > Por John Warlow.
2 răspunsuri
stugray

Un pic cam târziu știu, dar tocmai am avut o problemă similară cu un Samsung Galaxy S3 Mini.

Iată cum am scăpat de ea. Am încercat și alte modalități, dar am constatat că, dacă pornesc și opresc din nou telefonul, discursul va reveni la viață. Aceasta a fost singura modalitate prin care am putut să o elimin definitiv.

Mergeți la Settings -> Accessibility -> Text to Speech și acolo va fi o listă cu furnizorii actuali de text to speech (eu aveam 2, Google și Samsung)

  • Mergeți la Application Manager -> All
  • Găsiți Google Text to Speech și dezactivați-l
  • Dacă nu există un buton de dezactivare, va trebui să faceți clic pe Uninstall All Updates mai întâi, apoi reveniți, iar butonul ar trebui să arate acum Disable

Veți dori să faceți pasul de mai sus pentru fiecare opțiune Text to Speech pe care o aveați în listă. Eu aveam 2, așa că am făcut-o din nou pentru Samsung TTS.

Acum, dacă vă întoarceți la Settings -> Accessibility -> Text to Speech nu ar trebui să mai existe nimic în listă, iar ecranul de pornire va fi în sfârșit silențios. Ura!

Am, de asemenea, modul de conducere și TalkBack dezactivat. Le aveam deja dezactivate, dar nu au ajutat.

Sper că acest lucru vă ajută.

Karan Raj Baruah

Mergeți la Settings>Voice input and output>Text-to-speech settings și bifați „Driving mode” (Modul de conducere).