Cum îmi pot recupera imaginile din Vaulty Stocks (Android, Recuperare De Date)

kinjal parekh a intrebat.

Mi-am pierdut telefonul. Există vreo modalitate de a-mi recupera fișierele și fotografiile care au fost salvate în Vaulty Stocks?

2 răspunsuri
Mike

Îmi dau seama că acest lucru nu răspunde direct la întrebarea dvs. deoarece se pare că nu aveți o copie de rezervă, totuși am folosit Vaulty, , care pare a fi versiunea gratuită a aceleiași aplicații de către aceeași companie, așa că presupun că metoda folosită pentru a vă ascunde fișierele este aceeași.

Dacă reușiți să vă găsiți .vdata fișierele, le puteți converti cu ușurință pe toate înapoi în fișiere obișnuite prin linia de comandă, fără niciun fel de parolă/pin.

Faceți o copie de rezervă (pentru orice eventualitate) și apoi puneți toate fișierele dvs. .vdata fișiere în același director și executați:

find . -type f -name "*.vdata" -print0 | xargs -0 sed -i 's/x6Fx62x73x63x75x72x65x64//

Poof. Acolo sunt toate fișierele dvs. Acest lucru funcționează cu siguranță pentru Linux, dar nu sunt sigur de Mac. Dacă cineva poate confirma acest lucru pentru Mac nu ezitați să actualizați acest răspuns sau să comentați și o voi face eu însumi.

Din nefericire (dacă sunteți cu adevărat interesați de securitate) Vaulty NU vă securizează deloc fișierele! Dacă aveți nevoie de o securitate reală, aveți nevoie de o aplicație care vă criptează efectiv fișierele cu ceva de genul criptare AES. Oricum, dacă îți pierzi parola acolo, ești un dulce fără noroc. Acesta este un lucru bun. Asigură-te doar că nu-ți uiți parola.

Comentarii

  • ați putea fi mai specific? Cum anume execut comanda respectivă? Funcționează pentru Windows 7? – user164531
  • Nu, Windows nu dispune de find, , xargs, , și sed utilitățile de care aveți nevoie. Le poți obține instalând Cygwin, dar este destul de complicat, așa că ar trebui să rogi un prieten local să te ghideze în acest sens. –  > Por Dan Hulme.
bmdixon

Dacă v-ați pierdut telefonul și nu aveți o copie de rezervă a datelor Vaulty Stocks, atunci nu există nicio modalitate de a le recupera. Dacă aveți o copie de rezervă, este posibil să puteți instala aplicația pe un alt dispozitiv și să accesați datele introducând parola pe care ați folosit-o inițial.