Cum pot dezinstala Google Chrome de pe Android și cum pot recomanda un înlocuitor potrivit? (Android, Chrome Pentru Android, Dezinstalare)

Prettycool666 a intrebat.

Aș dori să aleg altceva decât Chrome pentru androidul meu. Dar, nu știu ce anume pot face pentru a-l dezinstala. De asemenea, contul meu Google este legat automat de Chrome? Nu sunt mulțumit de niciunul dintre ele, dar sunt reticent în a le elimina pe amândouă, deoarece nu prea înțeleg care vor fi implicațiile. Sunt nou pe această platformă și în mediul online, așa că orice feedback este bineînțeles binevenit!

Comentarii

  • Vă rugăm să editați cu numele dispozitivului și versiunea android în cauză. Dacă ați instalat chrome din playstore sau folosind apk, atunci puteți dezinstala din setări / din playstore. Dacă chrome este preinstalat(este prezent în timpul primei porniri), atunci acționează ca aplicație de sistem, și puteți efectua doar dezactivarea. Dacă doriți să dezinstalați aplicația de sistem, pentru aceasta este nevoie de acces root (anulează garanția). –  > Por Rahul Gopi.
3 răspunsuri
aBochur

Dezinstalarea aplicațiilor de sistem este, de obicei, imposibilă dacă telefonul tău nu este rootat.

Pentru telefoanele ne-înrădăcinate:puteți doar să dezactivați aplicația. Acest lucru ar realiza de obicei același lucru ca și dezinstalarea. Pentru a dezactiva chrome, mergeți la setări -> aplicații -> chrome -> dezactivare.

Pentru telefoanele înrădăcinate:Puteți utiliza o aplicație numită titanium backup aplicația vă permite să faceți backup și să dezinstalați aplicațiile de sistem.

Contul meu Google este legat automat de Chrome?

Nu. Prima dată când deschideți chrome, acesta vă oferă posibilitatea de a alege între sincronizare sau nu.

Pentru a vedea dacă chrome este conectat în prezent la contul Google, deschideți browserul chrome, apăsați pe meniul cu trei puncte din dreapta sus, apăsați pe setări, , iar acolo, în partea de sus a ecranului, va scrie sincronizare cu [adresa dvs. de e-mail] dacă apare conectați-vă în loc de adresa dvs. de e-mail, înseamnă că Chrome nu este conectat în prezent la contul dvs.

Comentarii

  • Acesta este EXACT răspunsul de care aveam nevoie! Și pot înțelege fiecare cuvânt! (Mulțumesc) Am văzut opțiunea de dezactivare a lui Chrome, dar nu am înțeles ce ar putea face asta cu contul meu Google. Nu vreau niciuna dintre ele, decât dacă există avantaje majore pe care nu le cunosc. Mulțumesc –  > Por Prettycool666.
  • Ajutorul tău atât de mult apreciat aici!!! Ok Caut acum marcajul de care vorbești…aha!!! Mulțumesc încă o dată! Mi-aș dori să fiu mai bun la utilizarea acestui site cuz eu absolut ador! –  > Por Prettycool666.
  • @Prettycool666 Având contul Google sincronizat cu Chrome, veți avea sincronizarea între platforme. Istoricul de navigare, parolele salvate, semnele de carte, opțiunile de autocompletare, filele deschise pe toate dispozitivele vor fi disponibile pe toate dispozitivele dvs. –  > Por harpratap.
jkeys

Puteți dezinstala o aplicație de sistem android fără root folosind un cablu USB și un computer.

  1. Instalați pachetul ADB (Android Debugging Bridge) pe computer de la Google (https://dl.google.com/android/repository/platform-tools-latest-windows.zip)

  2. Activați modul USB Debugging pe Andriod. și conectați dispozitivul (conectați-vă pentru a transfera fișiere)

  3. CD la directorul pachetului ADB și utilizați comanda abd în consolă (CLI/CMD/PS): adb devices pentru a vă asigura că dispozitivul android este conectat și recunoscut

  4. Odată confirmat, utilizați apoi adb shell pentru a intra în ADB.

  5. Obțineți numele complet al aplicației android de sistem pe care doriți să o eliminați (de exemplu, com.google.android.chrome) din lista de aplicații android (utilizați un program de informații despre aplicații sau ceva de genul acesta pentru a găsi numele aplicației de sistem)

  6. Pe computer, utilizați comanda ADB Shell pm uninstall -k –user 0 com.google.android.chrome pentru a elimina aplicația.

Faceți acest lucru pe propriul risc, deoarece sistemul de operare android se bazează pe anumite aplicații de sistem pentru a funcționa (de exemplu, Contacts, Phone etc.). Utilizați adb –help pentru mai multe informații și alte opțiuni.

Alternative la Chrome? Eu folosesc DuckDuckGo (confidențialitate) și Samsung Internet (pentru pagini de tipărire PDF) ca browsere.

harpratap

Pentru înlocuire, depinde de ceea ce căutați. Vrei extensii și un browser complet? Folosiți Firefox.

Vrei Chrome fără bloat-ul Google? Folosiți Chromium sau browsere bazate pe Chromium, cum ar fi Brave.

Doriți ceva extrem de minimalist, rapid și ușor? Folosiți browserul Lightning.

Dacă folosiți un dispozitiv Samsung, puteți încerca Samsung Internet Browser, care este optimizat pentru cipurile Exynos.