Cum pot obține aplicații din magazinul de aplicații Amazon dintr-o regiune neacceptată? (Android, Aplicații, Google Play Store, Amazon Appstore, Localizare)

Matthew Read a intrebat.

În prezent, magazinul de aplicații Amazon pare să fie doar pentru SUA. Similar cu Cum pot folosi Android Market din SUA din Europa?”, vreau să știu: Cum pot utiliza magazinul de aplicații Amazon din SUA?

Market Enabler nu pare să funcționeze și nu este bazat pe IP, așa cum am crezut anterior. Aveți vreo sugestie?

Comentarii

 • Doar o curiozitate: ce poți face în magazinul Amazon pe care nu-l poți face folosind piața Android obișnuită ? –  > Por Edelcom.
 • Nu prea multe, dar ei oferă gratuit câte o aplicație plătită în fiecare zi. Astăzi este Angry Birds Rio. Editați: Se pare că sunt mai multe. –  > Por Matt.
 • Din câte îmi dau seama, nu Amazon este cel care oferă aplicația, ci doar dezvoltatorul care nu este plătit. Cu Angry Birds Rio, asta va fi diferit, deoarece doresc să atragă oameni și, prin urmare, cu siguranță vor fi investit în acest joc, dar alți dezvoltatori s-ar putea să nu fie atât de norocoși. –  > Por Edelcom.
 • Rețineți că ocolirea limitărilor regionale este de fapt o infracțiune mai gravă decât piratarea directă a aplicației. Cel puțin în UE. –  > Por Šimon Tóth.
 • @Let_Me_Be Poți furniza vreo referință în sprijinul afirmației tale? –  > Por hennes.
3 răspunsuri
Matthew Read

Trebuie să „dovediți” că sunteți rezident în SUA prin accesarea magazinului cu un IP cu sediul în SUA odată ce. Este suficient să folosești un proxy din SUA.

În plus, aveți nevoie de un card de credit din SUA cu o adresă de facturare din SUA pentru a cumpăra aplicații; pentru a descărca aplicații gratuite, puteți falsifica numărul (toate numerele 0 vor funcționa) și adresa. Apoi, asigurați-vă că opțiunea 1-click ordering este activată în contul dvs. de pe Amazon.com (Appstore vă va solicita să faceți acest lucru și vă va oferi un link). Un card de credit preplătit în USD ar putea fi o modalitate bună de a face acest lucru pentru persoanele din afara SUA, nu sunt sigur.

Unii utilizatori par să raporteze că Amazon blochează acum adresele IP din afara SUA. Acest lucru nu este 100% corect, deoarece eu accesez aplicația în fiecare zi din Canada fără probleme. Totuși, este posibil să blocheze anumite țări, caz în care veți avea nevoie de un proxy/VPN cu sediul în SUA. Asigurați-vă că aveți încredere în acesta, pentru ca datele de identificare ale contului dvs. să nu fie compromise; nu folosiți Tor / Orbot!

Comentarii

 • Tocmai tastam acest răspuns ca răspuns când ai postat. O modalitate de a face tranzacțiile mai sigure ar fi să obțineți o carte de credit preplătită și să o încărcați cu fonduri doar atunci când aveți nevoie. Dacă puneți doar 10 dolari la un moment dat, cel mult hoții vor obține câteva cești de cafea. –  > Por Matt.
 • De fapt, am reușit să activez 1-click cu un card de credit fictiv (0000-0000-0000-0000-0000) și o adresă poștală complet falsă. Cred că amazon nu verifică numărul cardului de credit decât atunci când efectiv cumpărați ceva… – user6384
 • Da, este în regulă dacă vrei doar aplicații gratuite. Problema este dacă încercați să cumpărați aplicații cu o adresă falsă; Amazon și compania de carduri de credit sunt sigur că vor fi nemulțumiți. Interesant că toate cele 0 au funcționat totuși! –  > Por Matthew Read.
 • „Pur și simplu conectați-vă la Internet prin intermediul smartphone-ului un proxy american și deja Amazon sunt mulțumiți. După o singură autentificare în calitate de utilizatori „americani” am fost în măsură să folosim, chiar și fără viitorul IP-US Amazon Appstore. ” Aici este un link Google Translate la articolul original. –  > Por ce4.
pelms

Acest lucru de la MoDaCo a funcționat pentru mine:
Utilizarea Amazon Appstore din afara SUA (inclusiv aplicațiile plătite)

Esența este că aveți nevoie…

 1. Un cont la amazon.com (mai degrabă decât la .co.uk sau altceva)
 2. O adresă validă din SUA și un număr de telefon care să fie atașat la acest cont
 3. Un număr de card de credit/debit înregistrat în SUA pentru contul atașat la setările 1-Click ale contului

Metode legale și „non-ilegale” indicate în link.

Actualizare
Această metodă nu mai funcționează, deoarece Amazon pare să fi început să verifice regiunea (probabil adresa IP). Deci, se pare că acum ar trebui să folosiți un VPN cu sediul în SUA.

Sophie Thompson

Aș dori doar să vă anunț pe toți că inițial mi-am înregistrat Fire cu un cont care avea o adresă din SUA și un card de credit AMEX fals, iar apoi am adăugat numărul meu de cont bancar (australian) și funcționează foarte bine. Încă nu am cumpărat nimic de pe Fire, dar am reușit să achiziționez Quickoffice Pro de pe site-ul Amazon =D.