Cum pot schimba adresa de e-mail utilizată pentru Google Play? (Android, Google Play Store, Cont Google)

gartenriese a intrebat.

Adresa de e-mail pe care o folosesc pentru Magazinul Play va fi invalidată în curând, așa că trebuie să o schimb. Cu toate acestea, nu vreau să-mi fac un cont nou, deoarece vreau să-mi păstrez toate aplicațiile. Cum pot face acest lucru?

3 răspunsuri
Stephen Schrauger

Ar trebui să puteți să adăugați un alt e-mail la contul Google. Ulterior, vă puteți autentifica cu oricare dintre adresele de e-mail alternative, folosind aceeași parolă pentru adresa principală.

Odată ce adresa de e-mail curentă este invalidată, ar trebui să puteți, de asemenea, să să eliminați adresa respectivă din contul Google și să continuați să folosiți adresa de e-mail alternativă ca principală pentru autentificare.

Deoarece contul Google rămâne același, toate aplicațiile dvs. vor rămâne în contul dvs.

Comentarii

  • Din păcate, nu pot adăuga un e-mail alternativ la contul meu Google, deoarece se spune că „această setare nu poate fi modificată”. –  > Por gartenriese.
user2809967

Deschideți play store … glisați meniul din partea stângă și selectați e-mailul pe care doriți să îl utilizați cu playstore. Dar mai întâi adăugați acel e-mail în setarea gmail .

pola sai ram

Mergeți la Setări -> Conturi -> Adăugați un nou e-mail acolo

Apoi deschideți Play Store, deschideți meniul lateral și selectați acel cont.

Comentarii

  • I want to keep all my apps — nu vor fi păstrate în noul cont sub Play Store, ci doar în dispozitiv (OP nu s-a asigurat aici). Va trebui să vizitați manual fiecare pagină de aplicații din Store pentru a le adăuga, cred. –  > Por Firelord.
  • @Firelord: Vreau să-mi păstrez contul, da. –  > Por gartenriese.