Cum pot selecta un încărcător non-OEM pentru dispozitivul meu? (Android, Nexus 5, Încărcare)

Sreeku a intrebat.

Încărcătorul original al Nexus 5 D821 (2014) al meu a început să nu mai reușească să încarce telefonul de săptămâna trecută. Există încărcătoare 1.8A & 1.2A LG OEM disponibile pe ebay.com. Este în regulă să folosesc încărcătorul de 1.8A? sau Ar trebui să merg pentru încărcătorul de 1.2A?

Comentarii

 • În legătură cu aceasta: Efectele pe termen lung ale încărcării Nexus 5 cu încărcătorul OnePlus One (încărcare rapidă) –  > Por Firelord.
 • încărcător original de 5V 1.2A –  > Por Sreeku.
 • da. ambele 5v. dar diferența de „curent” doar. 1.8a –  > Por Sreeku.
 • Lectură suplimentară pe Electronics.SE: Alegerea sursei de alimentare, cum se obțin valorile de tensiune și curent? –  > Por Andrew T..
 • Mi-am permis să editez întrebarea, deoarece soluția nu este specifică unui dispozitiv. În plus, acest lucru facilitează căutarea altora atunci când se află într-o situație similară. Mulțumiri.  > Por beeshyams.
1 răspunsuri
beeshyams

Atunci când treceți la un încărcător diferit de Ce este furnizat OEM, lucruri de care trebuie să țineți cont:

 • Tipul de baterie (nu este foarte relevant în zilele noastre, deoarece majoritatea bateriilor sunt Li-Ion sau Li-PO . Ambele au caracteristici de încărcare sănătoase. Bateria dvs. este Li-PO). Tipul de baterie dictează caracteristicile de încărcare/încărcător

 • Tensiune Acest aspect este esențial și nu utilizați niciodată o tensiune mai mare tensiunea nominală decât cea specificată pentru dispozitivul dvs. De exemplu, nu folosiți un încărcător de 9V pentru tabletă pentru telefonul mobil cu o tensiune nominală de 5V (invers este sigur, dar încărcarea va fi mai lentă).

 • Curent Acest lucru nu contează prea mult, deoarece circuitele din interiorul telefonului / bateriei dvs. se ocupă de acest lucru și consumă la fel de mult curent cât este necesar. Citez din acest

  Fiecare dispozitiv are un regulator sau un controler de încărcare, cunoscut sub numele de Power Management IC sau PMIC. Acest dispozitiv protejează bateria împotriva încărcării prea rapide sau prea lente.

Specificațiile de încărcare ale Nexus 5 sunt enumerate la Încărcați-vă dispozitivul Nexus și confirmate de OP în comentariile sale ca fiind aceleași pentru dispozitivul său

Intervalul de tensiune de intrare între priza de perete și acest adaptor de călătorie este AC 100V- 240V, iar tensiunea de ieșire a adaptorului de călătorie este DC 5V, 1.2A

Capacitatea încărcătoarelor LG este de 1,2 A și 1,8 A și ar trebui să fie de 5 V (care este capacitatea standard a încărcătorului USB).

Acestea fiind spuse, se joacă mai sigur alegând ratingul de curent cel mai apropiat de cel original – care este de 1,2 A în cazul dvs.

Astfel, puteți opta pentru oricare dintre încărcătoarele LG, atâta timp cât sunt de 5 V, dar dacă aveți de ales, puteți opta pentru 1,2 A.

Editare

În unele cartiere veți vedea un rezervor de apă ridicat la înălțime deasupra solului pe picioare puternice. Apa din acest rezervor a fost ridicată până acolo pentru a crea presiune în sistem. O serie de țevi transportă apa în jos, de la rezervor, sub pământ, în casa dvs. și apoi la fiecare chiuvetă, cadă și toaletă. Apa din țevi este sub presiune, deoarece apa din rezervor o împinge în jos. Această presiune este similară cu Tensiune. Tensiunea este presiunea care apasă asupra electronilor dintr-un circuit.

Dacă toate robinetele din casă sunt închise, nu curge apă prin țevi. Dacă deschideți un robinet, curge puțină apă. Dacă deschideți toate robinetele, curge multă apă. Acest flux de apă este similar cu cel electric Curent. Curentul este rata de curgere a electronilor prin circuit.

Corelația dintre acest exemplu și criteriile de selecție a încărcătorului

 • Tensiune: Dacă tensiunea este prea mare, țevile din locuința dumneavoastră (citiți hardware-ul dispozitivului) ar putea să se spargă, deoarece pur și simplu nu sunt proiectate pentru a face față la
 • Curentul: fluxul de apă (a se citi Hardware de tratare a curentului)- dacă este prea mic, îl veți crește prin deschiderea orificiului de ieșire a robinetului pentru a permite mai multă apă și viceversa. Acest lucru nu dăunează instalațiilor sanitare ale casei

Comentarii

 • dar toată lumea spune că, un curent mai mare nu contează, dispozitivul va absorbi doar puterea de care are nevoie… deci, încărcătorul de 1,8A este sigur, nu-i așa? –  > Por Sreeku.
 • Este exact ceea ce am spus în răspunsul meu-.Curent Acest lucru nu contează prea mult, deoarece circuitele din interiorul telefonului / bateriei dvs. se ocupă de acest lucru și atrage atâta curent cât este necesar. Prin urmare, puteți opta și pentru 1,8V, recomandarea de 1,2V era de partea conservatoare –  > Por beeshyams.