Cum să actualizați Galaxy S4 la Lollipop sau la cea mai recentă versiune Android? [duplicat] (Android, 5.0 Lollipop, Samsung Galaxy S 4, 6.0 Marshmallow, 4.3 Jelly Bean)

venkat a intrebat.
a intrebat.

Cum se actualizează acest Galaxy Not rooted S4 GT- I9505 de la Android 4.3 la Android 5.0 sau 6.0?În prezent, nu primesc sau nu arată nici o actualizare nici în acest dispozitiv, nici din Samsung Smart Switch / Samsung Kies.

În plus, Nu afișează cea mai recentă versiune de android în site-ul SamMobile (Firmware pentru GT-I9505) în raport cu specificațiile dispozitivului de mai sus. În momentul de față, versiunea Android este încă afișată ca fiind 4.3 Now how can we update it to Lollipop version?

Comentarii

  • Întrebarea mea nu este duplicat. Vă rugăm să rețineți că ne-am luptat pentru a obține actualizarea versiunii actuale jellybean la kitkat în sine. Still the phone is using in Jellybean without any update to kitkat or any other new released supported android versions for S4 GT-I9505 model. –  > Por venkat.
  • Serviciul de asistență clienți Samsung UK sau India ne-a confirmat că trebuie să așteptăm până când telefonul primește actualizări și nu există altă modalitate alternativă decât dacă Smart Switch sau Kies afișează actualizări. Până acum nu am văzut nicio actualizare cu cele două softuri. Până în prezent nu se primesc actualizări cu modelul GT – I9505 -.  > Por venkat.
1 răspunsuri
Imran Aftab

Puteți actualiza cu ușurință Galaxy S4 la Android 5.0.1 Lollipop fără root. După cum ați partajat capturile de ecran, arată că dispozitivul dvs. este actualizat, dar este posibil ca regiunea dvs. să nu fi primit încă cea mai recentă actualizare.

Dar puteți verifica pagina de firmware sammobile aici.

Acesta arată în mod clar că Lollipop 5.0.1 a fost lansat pentru acele regiuni, Acum, dacă regiunea dvs. este listată acolo sau nu. Puteți descărca pur și simplu firmware-ul și îl puteți flash cu ajutorul Odin3. (Dacă nu știți cum să actualizați folosind Odin, am scris un ghid pas cu pas pe blogul meu).

Sper că instrucțiunile de mai sus vă ajută să faceți actualizarea la Android Lollipop. Acum Ai spus și despre Android Marshmallow, Acum, oficial, nu este disponibil pentru modelul tău de telefon și sunt destul de sigur că nu va fi în viitorul apropiat, deoarece Samsung nu își susține modelele prea mult timp, iar Galaxy S4 este acum destul de vechi.

Dar asta nu înseamnă că nu poți avea Android Marshmallow pe telefonul tău. Pentru a-l avea, trebuie să faceți root la telefon și să instalați Custom ROM, cum ar fi CyanogenMod 13.

Anunță-mă dacă vrei să afli mai multe în detaliu și sper că ți-a fost util răspunsul meu.

Comentarii

  • Am actualizat întrebarea. Deoarece nu am putut găsi versiunea Lollipop lansată în raport cu versiunea și specificațiile telefonului de mai sus în site-ul de firmware sammobile. Vă rugăm să ne ajutați! –  > Por venkat.
  • La @Imran: Putem discuta această preocupare pe Chat room –  > Por venkat.
  • De ce nu sigur, doar anunțați-mă. –  > Por Imran Aftab.
  • Invitați-mă în camera de chat. –  > Por venkat.