Cum să dezactivați notificările popup/heads up la nivel global în Android 9 Pie? (Android, Notificări, 9.0 Plăcintă, Popup)

smcs a intrebat.

Am făcut recent upgrade la un Samsung Galaxy S9 cu Android 9 Pie instalat. Acesta are o caracteristică enervantă, de fiecare dată când primesc de exemplu un mesaj prin Telegram, apare o fereastră pop-up peste orice altă aplicație pe care o folosesc în acel moment în partea de sus a ecranului:

Vreau să dezactivez acest lucru pentru toate aplicații. Am găsit acest răspuns pe reddit:

Când ești în setările de notificare pentru o aplicație, există o etichetă pentru canalul de notificare și caseta de selectare de lângă ea. Dacă bifați caseta de selectare, activați/dezactivați complet notificările. Atingerea etichetei, oricât de neintuitivă ar fi, te duce la setările avansate, unde poți dezactiva pop-up/sonorizarea/vibrațiile.

Dacă mă duc de exemplu la Settings>Notifications>Telegram, pot atinge fiecare chat în parte și dezactiva pop-up-urile. Acest lucru este plictisitor, cu siguranță există o opțiune globală pentru a dezactiva această funcție invazivă?

Comentarii

  • Pe un dispozitiv Android obișnuit, puteți configura notificările în Setări -> Aplicații și notificări -> parcurgeți și dezactivați notificările fiecărei aplicații listate. Dar, deoarece sunteți pe un dispozitiv Samsung, acest lucru poate fi puțin diferit, deoarece Samsung nu dorește să le facă utilizatorilor atât de ușor… –  > Por Robert.
  • Subiect conex: Cum se dezactivează notificările Heads Up în Android Lollipop?, Cum se dezactivează notificările Peek / Heads Up la nivel global în Android Oreo?  > Por Andrew T..
  • @AndrewT. Mulțumesc. Deci, se pare că în 5.0 aveți nevoie de o aplicație pentru a dezactiva aceste notificări, iar în 8.0 aveți nevoie de un instrument de linie de comandă, dar apoi setarea dispare după ce reporniți telefonul. După cum spune AVGN, la ce s-au gândit? –  > Por smcs.
3 răspunsuri
ThereNback

S9+ meu rulează Androud 10 UI2 și Telegram 6.0.1
Am avut aceeași problemă pe care am rezolvat-o în cele din urmă. Am trecut prin toate setările aplicațiilor, apoi am încercat în android-apps-telegram settings fără noroc. în cele din urmă m-am uitat în android-settings-notifications și jos în partea de jos scrie „cauți altceva?”. Faceți clic pe opțiunea Smart pop-up view și închideți telegram.

Comentarii

  • Minunat, ei chiar au ascultat utilizatorii se pare! Pentru Android 9 am ajuns să o rezolv cu Android Debug Bridge, așa cum este legat în comentariul lui @Andrew T. –  > Por smcs.
  • S9-ul meu rulează Android 10 până acum și acest lucru nu funcționează. –  > Por smcs.
smcs

Soluția din aplicație pentru Telegram 7.1.3 pe Android 10:

Menu -> Settings -> Notifications and Sounds -> Private chats (sau Groups sau Channels) -> set Importance de la Urgent la High

Aayush

Da, există!

  1. Configurați adb. Utilizați ACEST ca referință
  2. Introduceți adb devices și asigurați-vă că dispozitivul dvs. se află acolo
  3. Introduceți adb shell settings put global heads_up_notifications_enabled 0Și ați terminat!

Dacă doriți să îl activați din nou, atunci înlocuiți comanda de la pasul 3 cu adb shell settings put global heads_up_notifications_enabled 1

Simplu ca bună ziua!