Cum să elimini o imagine salvată ca tapet din ecranul de blocare android 4.4.2 (Android, 4.4 Kitkat, Ecrane De Blocare, Tapet)

Invitat9 a intrebat.
a intrebat.

Micromax Canvas 2 colors cu android 4.4.2 este primul meu telefon inteligent și im găsi drumul meu în jurul valorii de încet. Vă rog să mă ajute cineva urgent cu problema mea de mai jos?

Recent am văzut o imagine pe un site de google chrome și am dat click pe imagine și am apăsat save image. Am primit un mesaj care spunea că imaginea se descarcă. mai târziu am deschis imaginea din galerie am făcut câteva modificări de mărime așa cum mi-a cerut apoi am făcut-o tapet pentru ecranul de blocare.

Cu toate acestea, acum nu pot să scot imaginea de pe ecranul de blocare și să revin la imaginea implicită. Vă rog să mă ajutați să înțeleg unde este stocată imaginea pentru ca eu să pot șterge această imagine, astfel încât să revin la opțiunea implicită a telefonului, atunci când permitea ca tapet implicit pe ecran și dacă foloseam o aplicație numită Saavan, aceasta ar fi pus automat imaginea albumelor ca imagine a ecranului de blocare.

Vă rog frumos să mă sfătuiți.

Salutări.

3 răspunsuri
Ash-Ishh…

Imaginile descărcate de pe Chrome sunt stocate în ‘sdcard’-‘download’ dacă nu aveți sdcard verificați în directorul ‘download’ al memoriei interne. după ce găsiți imaginea ștergeți-o și schimbați tapetul fie din setări->afișare->tapet, fie prin apăsarea și menținerea apăsată pe spațiul gol de pe homescreen și apoi prin selectarea tapetului.

pzkpfw

Imaginea de fundal ar trebui să fie aceeași indiferent dacă ești sau nu pe lockscreen – nu este un iPhone 😉

Schimbarea tapetului pe 4.4 este ușoară, trebuie doar să apeși și să ții apăsat pe orice spațiu gol de pe ecran după deblocarea telefonului. Alegeți „Wallpapers” (Imagini de fundal) și selectați imaginea de fundal. Poți alege unul dintre cele implicite sau poți selecta „Pick image” pentru a alege unul din galeria ta.

Comentarii

  • AFAIK cele mai multe versiuni de Android permit ca ecranul de blocare și tapetul de acasă să fie diferite –  > Por cde.
Dan

Mergeți la setări, tapet, ecran de blocare și găsiți sau schimbați imaginea acolo.