Cum să faceți root Android cu Samsung Odin [închis] (Android, Aplicații, Înrădăcinare)

Elsa Bailey a intrebat.

Cum să faci root la un telefon mobil sau o tabletă Samsung cu Samsung Odin?

1 răspunsuri
Elsa Bailey

Android rooting nu mai este un termen neobișnuit folosind tocilari de tehnologie. Este foarte comun și toată lumea cel puțin a auzit termenul. Deci, de ce facem acest lucru? După părerea mea, avem deja suficient control asupra dispozitivului nostru. Nu credeți? așa își păstrează mai puțin de jumătate din populația comunității Android dispozitivele fără a le instabiliza. Dar cealaltă jumătate vede situația cu totul altfel. Aceștia fac root pe dispozitivele lor pentru a introduce noi ROM-uri, pentru a obține mai mult control prin personalizare descarcă aplicații neautorizate și modifică funcțiile implicite din sistem. Așadar, pentru a face acest lucru trebuie să o descărcați instrumentul de înrădăcinare care este cel mai potrivit pentru dispozitivul dvs. Pentru un utilizator Samsung, nu este niciun alt software decât Samsung Odin. Deci, haideți să vorbim despre cum să faceți root cu Odin.

Ce este Samsung Odin

Este un utilitar gratuit care deservește o gamă largă de dispozitive și a fost creat special pentru dispozitivele Samsung chiar de către Samsung. Cu timpul, software-ul este actualizat, astfel încât puteți vedea că există mai multe versiuni pentru același instrument. Selectarea celei mai bune pentru dispozitivul dvs. este responsabilitatea dvs. Această metodă de înrădăcinare cu un singur clic nu este ca instrumentele tradiționale de root disponibile acolo. Fluxul începe cu flash-uri pachetul de rădăcină și apoi rădăcină prin intermediul computerului. Și nu vă pierdeți timpul pentru a căuta metode de înrădăcinare directă pentru Samsung Odin, pentru că nu există.

Lista compatibilităților

După cum am menționat mai devreme, există versiuni diferite de Odin pentru diferitele sisteme de operare. Deci, verificați lista de mai jos și selectați versiunea potrivită pentru dispozitivul dvs.

 • v. 1.85 – GingerBread și Ice Cream Sandwich
 • v. 3.09 – Jellybean și KitKat
 • v. 3.10.7 – Lollipop
 • v. 3.11.1 – Marshmallow
 • v. 3.13.1 – mai multe versiuni mai recente

Înrădăcinare Android cu Samsung Odin

Pregătire

 • Samsung Odin este compatibil doar cu Windows. Deci, instalați driverele necesare pe PC și pregătiți-l.
 • Nu este rănit fiți pregătit pentru orice se întâmplă. Deci, faceți o copie de rezervă a tuturor telefoanelor mobile pentru mai multă siguranță.
 • Activați depanarea USB pe dispozitiv. (Setări –> despre –> Buildnumber –> Apăsați de 5 ori –> You are a developer now –> USB debugging–> enable)
 • Procesul nu a putut fi continuat. Deci, păstrați o putere suficientă a bateriei.

Să începem procesul de înrădăcinare Android

 1. Mergeți la acest site și descărcați pachetul de root potrivit. Verificați în prealabil numele dispozitivului, numărul de model, versiunea Android și numărul de construcție.

 2. Acum extrageți pachetul descărcat într-un nou dosar.

 3. Opriți dispozitivul și porniți-l în modul de descărcare. Pentru a face acest lucru, apăsați și țineți apăsate simultan tasta Power, tasta Home și tasta Volume Down.

 4. Deschideți fișierul Odin din dosarul extras.

 5. Conectați dispozitivul mobil la PC cu ajutorul unui cablu USB.

 6. Software-ul va detecta automat dispozitivul, veți vedea „Added” (Adăugat) în panoul din stânga jos

 7. Faceți clic pe butonul „AP/PDA” și selectați fișierul extras.

 8. Apoi faceți clic pe butonul „Start” (Începeți)

 9. Acum va începe înrădăcinarea. După ce se finalizează, veți vedea mesajul „PASS”

 10. Dispozitivul va fi repornit pentru ultima dată. Va fi SuperSu instalat deja pe dispozitiv dacă rădăcina a fost un succes.

**Încheiere*Odin este o aplicație creată special pentru smartphone-urile și tabletele Samsung. Dar nu se spune că se limitează la această marcă. Poate servi pentru diverse mărci precum HTC, LG, etc.*.