Cum să faci backup de whatsapp (din memoria telefonului pe cardul SD) pe Android (Android, 4.4 Kitkat, 4.1 Jelly Bean, Backup, Whatsapp Messenger)

xorpower a intrebat.

Folosesc Whatsapp pe telefonul meu android. Din moment ce telefonul ca Jellybean instalat, nu are caracteristica „Move to SD Card” și, prin urmare, toate fișierele mele whatsapp, cum ar fi Backup, Media etc. au fost stocate în telefon, care în cele din urmă consumă mult spațiu pe telefon.

Din moment ce acum aș cumpăra un nou telefon (care are versiunea KitKat), aș dori să știu cum pot face o copie de rezervă a whatsapp, astfel încât imaginile luate în cadrul copiei de rezervă să fie stocate pe cardul SD în noul telefon.

Vă rog să mă ajutați.

P.S.: Știu cum se face un backup manual al Whatsapp pe un telefon Android.

Comentarii

  • Am făcut-o cu succes, urmând pașii descriși în Cum pot transfera istoricul de chat whatsapp pe noul telefon? Rețineți că WA utilizează întotdeauna SD-ul intern, dacă este disponibil. Pentru „varianta oficială”, aruncați o privire și la Transferul istoricului de chat Whatsapp pe un nou dispozitiv. –  > Por Izzy.
2 răspunsuri
GiantTree

Trebuie doar să copiați fișierul WhatsApp folderul de pe cardul sd intern (/sdcard) pe noul telefon. Dacă lansați apoi prima dată WhatsApp, acesta ar trebui să vă întrebe dacă trebuie să vă restaureze mesajele.

Notă: Acest lucru funcționează numai dacă folosiți același număr de telefon pe ambele dispozitive. Pentru mai multe informații în acest sens, consultați FAQ WhatsApp: http://www.whatsapp.com/faq/en/android/20887921

Comentarii

  • Da, voi folosi același număr. Deci trebuie să copiez întregul dosar WhatsApp de pe cardul SD intern al telefonului vechi pe cardul SD extern al noului telefon?  > Por xorpower.
  • Nu de pe cardul SD extern, ci de pe cardul SD intern al noului telefon. Implicit că FAQ-ul WhatsApp este corect ar trebui să vă ceară să restaurați toate mesajele. Pentru orice eventualitate, aș face o copie de rezervă completă a datelor WhatsApp din interior /data/com.whatsapp/ de asemenea. –  > Por GiantTree.
  • Cum să vă asigurați că dosarul whatsapp este stocat în cardul sd extern? Am făcut același lucru (așa cum ați sugerat în postarea dvs.) pentru prietenul meu și whatsapp a stocat automat conținutul în cardul SD extern. –  > Por xorpower.
  • Cred că faceți o confuzie greșită /sdcard și /external_sd. /sdcard este memoria internă, deci trebuie să copiezi fișierele în /external_sd pentru a le salva pe cardul SD. –  > Por GiantTree.
  • Am înțeles că /sdcard este stocarea internă (aka Phone storage). Deci, vrei să spui că trebuie să copiez manual folderul whatsapp pe cardul Micro SD (extern)? –  > Por xorpower.
Ashwin Singh

În cea mai recentă versiune de Whatsapp, puteți face cu ușurință o copie de rezervă a conversațiilor WhatsApp cu Google Drive. Google Drive este un serviciu de stocare a fișierelor online care este furnizat de Google. Dacă aveți un cont Google, puteți face cu ușurință backup și restaura mesajele whatsapp oricând doriți.

Citiți mai multe la Techofy.