Cum să plasați un link de „manager de aplicații” pe ecranul de pornire? (Android, Setări, Ecran De Pornire, Manager De Aplicații)

Reman a intrebat.

Mă duc de multe ori zilnic la Managerul de aplicații din Setări.

(Android 4.2.2.2:)Setări –> Mai multe –> Manager de aplicații

Este posibil să pun un link de „Manager de aplicații” pe ecranul de start pentru a evita trecerea prin Setări?(nu vreau să instalez aplicații externe de manager de aplicații)

1 răspunsuri
Izzy

Acest lucru ar trebui să fie posibil folosind o comandă rapidă către activitatea corespunzătoare. Lansatoare precum Apex au această caracteristică încorporată, pentru altele poți folosi ajutoare precum Lansator de activități. Ambele vă permit să vă răsfoiți aplicațiile, să intrați în activitățile lor și să alegeți una pentru care să creați o comandă rapidă. În cazul dvs. Setări și sunt destul de sigur că veți găsi activitatea corespunzătoare.

Editați: În cazul în care s-ar putea să-ți scape și asta, va trebui să atingi intrarea aplicației în cauză (aici: Settings (Setări)) pentru a deschide lista cu activitățile acesteia.

Comentarii

  • Mulțumesc, Izzy. Am instalat Activity Launcher, dar din păcate nu există Setări și nici Managerul de aplicații în Activități recente sau Toate activitățile. –  > Por Reman.
  • Sunt 100% sigur că „Setări” se află acolo, pentru că și eu îl folosesc (în ambele sensuri: pe unele dispozitive cu Apex, pe unul cu Activity Launcher). S-ar putea să se numească diferit (de exemplu, localizat, ceea ce este în cazul meu) – așa că, de asemenea, fiți atenți la asta (și la pictograma corespunzătoare). –  > Por Izzy.
  • Swapps probabil că face exact același lucru. Tocmai am verificat cu Activity Managerși am găsit trei intrări pentru Application Manager direct (în Setări – sau mai degrabă „Einstellungen”, deoarece numele aplicațiilor sunt localizate). –  > Por Izzy.
  • Nu am văzut săgeata derulantă înainte de Setări până acum. Vă mulțumesc foarte mult. Acest lucru mi-a rezolvat problema. Încă trebuie să găsesc care dintre cele 2 intrări ale managerilor de aplicații trebuie să le iau. –  > Por Reman.
  • Am găsit o altă aplicație, chiar mai bună, pentru a face acest lucru: QuickShortcutMaker (pentru că cu această aplicație poți schimba și pictograma și redenumi comanda rapidă). Tnx din nou Izzy pentru că mi-a arătat calea de rezolvare a acestei probleme. –  > Por Reman.