Cum să recuperați datele de pe un card SD deteriorat? (Android, Extern Sd, Recuperare De Date)

Hannah a intrebat.

Am un HTC Inspire. Am cardul SD de 8 GB de trei ani… nu mai e nevoie să spun că are vreo 5000 de poze și sute de videoclipuri pe el. Are și o mulțime de muzică pe el, dar nu-mi fac griji în privința asta. Îmi vreau doar fotografiile înapoi mai mult decât orice. Am primit un mesaj pe telefon care mi-a spus că ar trebui să demontez în siguranță cardul SD înainte de a-l scoate. Deoarece nu l-am scos de luni de zile, nu m-am gândit la nimic. Câteva ore mai târziu, a apărut mesajul „Card SD deteriorat. Este posibil să trebuiască să îl reformatați”. Când am făcut clic pe acest lucru, mi-a spus „Sunteți sigur că doriți să formatați cardul SD? Toate datele de pe card vor fi pierdute”.

Am încercat să-l conectez la computer, dar nu există nicio opțiune pentru a vizualiza fișierele. Am încercat să-l pun în telefonul tatălui meu, iar telefonul lui nici măcar nu a recunoscut că este acolo. Dacă cineva are vreo idee, oricare ar fi ea, ar fi foarte apreciată. Vă mulțumesc!!!

Comentarii

  • Presupun că ai anulat formatul. Ai încercat să conectezi cardul (fără telefon) la un PC (printr-un adaptor sau ce vrei tu)? –  > Por Matthew Read.
  • Aveți ClockWorkMod instalat? –  > Por bhagyas.
  • Pentru a încerca să vă recuperați imaginile, aruncați o privire la opțiunile de la aceste întrebări mai vechi: Recuperare de date – Cum se restaurează fișierele șterse / formatate de pe cardul HD Micro SD –  > Por GAThrawn.
4 răspunsuri
onik

Am întâmpinat aceeași problemă cu cardul meu SD și cu Samsung Galaxy S acum ceva timp. Soluția a fost să conectez cardul la un cititor de carduri și să rulez chkdsk x: /F /V pentru a repara sistemul de fișiere.

Dacă nu funcționează, va trebui să folosești un software de recuperare fișiere pentru a pescui fișierele dintr-un sistem de fișiere stricat. Există multe aplicații diferite pentru acest lucru, puteți găsi câteva căutând pe Google „file recovery free” sau încercați PhotoRec.

Comentarii

  • Cât de bine reușește PhotoRec să recupereze fișiere? Aceeași situație fiind cazul de utilizare. –  > Por Abhishek Sha.
  • Nu l-am folosit pe carduri SD, dar a fost foarte util atunci când hard disk-ul meu extern a dat-o în bară cu tabelul principal de fișiere și a recuperat fiecare fișier. –  > Por onik.
  • Dacă aveți un card SD deteriorat de pe care nici programele, nici firmele nu pot recupera datele, eu l-am trimis pe al meu în Germania, la un loc numit RecoverFab: recoverfab.com La 1-2 zile după ce l-au primit, 100% din fotografii și videoclipuri recuperate. SUCCES! Am încercat mai întâi Transcend din Taiwan, producătorii cardului meu SD nu au putut recupera datele de pe el, RecoverFab a reușit. Sunt vândut. [răspunzând aici b / c nu mă lasă să răspund în mod normal, protejat?] – –  > Por Jordan W..
omedia

Utilizați Card Data Recovery. Acesta vă poate ajuta să recuperați datele de pe cardul SD.

bhagyas

Dacă aveți ClockWorkMod flashed puteți încerca să montați cardul SD pe USB după ce ați pornit în modul de recuperare.

abwagen

Cel mai popular program gratuit pentru recuperarea datelor este Recuva. Pentru recuperare avansată, trebuie să faceți upgrade la versiunea Pro. O altă opțiune disponibilă este Dr.Fone pentru Android. Acesta are o funcție implicită de recuperare a fișierelor șterse de pe cardul SD. Aici este tutorialul.

P.S. Pentru datele importante, este foarte recomandat să faceți o copie de rezervă pe diferite dispozitive sau cu serviciul cloud.