Cum se configurează BlueStacks App Player pentru a utiliza setările Proxy atunci când se conectează la rețea? (Android, Proxy, Bluestacks)

akjain a intrebat.

Bluestacks permite rularea aplicațiilor Android pe Windows prin emularea imaginii sistemului de operare Android.

Am instalat recent BlueStacks_HD_AppPlayerPro (0.7.0.725) pe Windows XP, dar nu am reușit să descarc/instalez nicio aplicație deoarece rețeaua mea necesită un proxy. Se afișează următoarea eroare:

Am încercat să folosesc ProxyCaps ca freecap, dar nu a funcționat pentru mine. Cum pot configura BlueStacks pentru a utiliza setările mele proxy?

Comentarii

 • Nu știu dacă vă poate ajuta, dar recent am instalat AMD AppZone (bazat pe BlueStacks) și funcționează fără probleme pe laptopul meu în spatele unui proxy, fără setări speciale. Ați testat-o? Poate într-o versiune recentă au rezolvat problema. –  > Por Drake.
3 răspunsuri
ashleedawg

Celelalte răspunsuri sunt mult depășite.

Instalațiile BlueStacks includ acum un utilitar de linie de comandă HD-ConfigHttpProxy.exe pentru a configura o conexiune proxy. Nu pot găsi documentația pentru acest utilitar nicăieri, dar este destul de simplu:


Utilizarea BlueStacks cu un server proxy

 1. Deschideți BlueStacks. (Trebuie să fie deschis înainte de a rula utilitatea)
 2. Deschideți un Windows prompt de comandă.
  • (de exemplu, apăsați +R →tip cmd → hit Introduceți )
 3. Schimbați la folderul de programe BlueStacks.
  • (de exemplu. cd C:Program FilesBlueStacks )
 4. Rulați HD-ConfigHttpProxy.exe :

Utilizare:

   HD-ConfigHttpProxy.exe set <host> <port>   connect to specified proxy
   HD-ConfigHttpProxy.exe reset         reset/stop using proxy

De exemplu: HD-ConfigHttpProxy.exe set 123.45.67.890 4444

 1. Când vi se solicită, închideți și redeschideți BlueStacks.

Alternativ, puteți specifica și alte protocoale proxy prin includerea lor în fișierul <host> în sintaxa standard. De exemplu, eu am folosit socks://localhost și numărul meu de port personalizat. A fost nevoie de câteva încercări, dar în cele din urmă a funcționat.


Pentru a deconecta / reseta setările proxy BlueStacks :

 1. Asigurați-vă că BlueStacks este rulează
 2. Deschideți o prompt de comandă
 3. Executați comanda: C:Program FilesBlueStacksHD-ConfigHttpProxy.exe reset
 4. Închideți și redeschideți BlueStacks.

Comentarii

 • dar folosind această metodă, solicitările de la aplicații (apk) nu trec prin proxy, ci doar de la BlueStacks.exe (de exemplu, când faceți clic pe pictograma de notificare).  > Por baburao.
 • Setarea proxy-ului a funcționat pentru mine. Resetarea proxy-ului nu a funcționat. Acum trebuie să îl reinstalez și nu a păstrat în cache fișierele de instalare. –  > Por dx_over_dt.
Zuul

Potrivit angajatului Bluestack, Deepika Sharma:

În prezent, nu suportăm setările proxy în BlueStacks App Player, dar cu siguranță vom lua în considerare acest lucru în viitoarea noastră versiune.

Această informație provine din firul lor de forum de ajutor: Nu există acces la rețea în spatele unui proxy.


Alex Guerrieri a răspuns afirmând că a reușit să ocolească această problemă uising aplicația pe care ați menționat-o. Am postat este soluție aici, deoarece nu știu ce ați încercat:

Am găsit o soluție. Am folosit proxycap pentru a redirecționa Bluestacks prin proxy (chiar și cu LDAP). Trebuie să descărcați și să instalați aplicația, să setați proxy-ul și să creați o nouă regulă pentru HD-Network.exe (se găsește în directorul Bluestack în %Program_Files%). Pentru mine a funcționat.

Comentarii

 • ați încercat soluția lui Alex? Am încercat să folosesc un program similar cu proxycap, numit freecap. Dar tot am primit o eroare „Network Unreachable”. –  > Por akjain.
 • @akjain Nu am încercat încă! Răspunsul meu a fost partea cu „not supported”. Am ajuns să menționez pașii lui Alex pentru a rezolva această problemă, deoarece nu ai specificat ce pași ai făcut pentru a încerca o soluție de rezolvare. O să încerc și eu să văd dacă pot veni cu o soluție funcțională. –  > Por Zuul.
Jorge Alberto Díaz Orozco

Am reușit să folosesc BlueStacks în rețeaua mea folosind cntlm + Proxifier. Folosesc cntlm pentru a mă autentifica pe proxy-ul meu și Proxifier ca un înlocuitor pentru Proxycaps/WideCap. Proxifier vă permite să faceți un tunel pentru conexiunile socks prin proxy-ul cntlm (http://proxifier.com/)