Cum se dezactivează utilizarea datelor din fundal de către toate aplicațiile? (Android, Date Mobile)

Jivan a intrebat.

Unele rețele percep taxe ridicate pentru datele celulare… astfel încât dezactivarea datelor din fundal este un mare economizor de bani.

3 răspunsuri
TerribleDog

Pasul 1 Deschideți Setări și atingeți Utilizare date.

Pasul 2 Derulați în jos pentru a vizualiza o listă a aplicațiilor dvs. Android sortate în funcție de utilizarea datelor (sau atingeți Utilizare date celulare pentru a le vizualiza). Atingeți o aplicație pentru a verifica statisticile detaliate de utilizare. Aici puteți restricționa datele de fundal pentru aplicații individuale.

Pasul 3 Atingeți aplicația (aplicațiile) pe care nu doriți să o (le) conectați la datele mobile și selectați Restricție date de fundal pentru aplicații.

Link de referință

Comentarii

  • Am vrut să fac asta pentru toate aplicațiile dintr-o singură lovitură… –  > Por Jivan.
  • Settings>Data Usage (Setări>Utilizarea datelor), dacă faceți clic pe meniu, ar trebui să apară opțiunile de restricționare a datelor de fundal și cred că se va aplica tuturor aplicațiilor. –  > Por TerribleDog.
TheTrekhippy

Nu am putut găsi o singură setare pentru a Dezactiva sau Restricționa utilizarea datelor în fundal a fiecărei aplicații, pot găsi o setare pentru a restricționa Toate datele din fundal și una pentru a Dezactiva datele cu totul, folosind doar Wifi acum.

Gowrishankar cel Mare

Ar trebui să vedeți restricția de date dacă sunteți pe Android Pie, dacă doriți să setați restricții pe versiunile anterioare, puteți utiliza aplicații precum NetGuard pentru a restricționa datele aplicațiilor.